IEM Katowice 2018 Videoreportage

  IEM Katowice 2018 is voorbij, wat betekent dat we ons weer kunnen voorbereiden op het volgende eSports evenement. Na meerdere intense wedstrijden weet Fnatic de titel als wereldkampioen te claimen en grijpt FaZe net naast de titel. Hieronder lees je meer over het evenement en kun je onze videoreportage bekijken.

  De Intel Extreme Masters is een jaarlijks eSportstoernooi waar de beste competitive spelers van de wereld aan mee doen om de titel "wereldkampioen" in de wacht te kunnen slepen. Dit jaar vond het evenement plaats in het Poolse Katowice, een stad dichtbij de Tsjechische en Hongaarse grens.

  IEM Katowice 2018 Videoreportage

  Fnatic weet in een spectaculair eindgevecht van Counter Strike Global Offensive tegen FaZe te winnen met 3 – 2 en neemt 250.000 dollar mee naar huis. Avangar neemt 50.000 dollar mee naar huis na winst in het populaire spel Player Unknown Battle Grounds. Virtus.pro wint 400.000 dollar door hun winst in DOTA 2 en Rogue wint met maar liefs 4 – 0 van Classic 150.000 dollar dollar in de game Starcraft 2.

  Bekijk nu onze videoreportage online en lees ook het artikel Top 5 hoogtepunten van IEM Katowice 2018 voor meer informatie over het evenement en volg ons op Instagram om up to date te blijven over volgende evenementen.

  Wat betreft PUBG: er staat nog iets bijzonders te gebeuren! Eerder vandaag leverden we daarvoor een artikel aan voor De Telegraaf.

  Counter-Strike: Global Offensive

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.