Doe mee aan de XGN taalstudie!

  Bij XGN proberen we jullie dagelijks het belangrijkste nieuws van de dag te brengen, aangevuld met langere artikelen. We doen ons best om al onze teksten aantrekkelijk te schrijven, maar er zijn details waarvan wij niet zo makkelijk kunnen weten wat jullie ervan vinden. We willen jullie daarom vragen om mee te doen aan een klein onderzoek.

  We zijn benieuwd wat jullie vinden van het taalgebruik op XGN.nl, en daarom hebben we een enquête opgezet. In de enquête krijg je een tekst te lezen, waarna je een paar vragen moet beantwoorden. Het invullen duurt 7 tot 12 minuten, en je medewerking zou zeer gewaardeerd worden. Deelname kan via de onderstaande link:

  Doe mee aan de XGN taalstudie!

  Vul hier de enquête in

  We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jullie mening, maar ook naar de mening van de bredere doelgroep van de site. Ken je dus iemand die maar af en toe XGN leest en dit bericht misschien niet ziet? Of ken je gamers die meestal niet naar XGN komen, maar wel het nieuws bijhouden? Stuur ze dan dit artikel door, want hoe meer mensen er meedoen, hoe meer wij kunnen met de resultaten!

  Alvast bedankt aan iedereen die meedoet!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.