XGN start vandaag met de Oogappels van 2013

Article
maandag, 24 december 2012 om 16:30
xgn google image
Bij XGN hebben we al een paar jaar de traditie om Oogappels te publiceren. Oogappels zijn titels waarvan wij denken dat ze in 2013 weleens indruk op ons als gamers kunnen gaan maken. Potentiële toppers dus.
In de Oogappels komen diverse titels en genres aan bod. Wat te denken van games als God of War: Ascension, Tomb Raider en Dead Space 3? Het is slechts een greep uit het aanbod dat we de komende dagen zullen bespreken. Elke dag zal er een titel besproken worden, net zoals dat vorig jaar ook het geval was.
Vorig jaar werden er zo'n veertig titels besproken, dit jaar zal dat aantal iets lager liggen omdat de selectie wat strenger is geworden. We trappen direct dit jaar af met God of War: Ascension, een game waar veel gamers reikhalzend naar uitkijken.
Als we alle titels besproken hebben zullen we weer een eindoverzicht geven, zodat jij weet waar je komend jaar naar uit moet kijken. Het leukste is het natuurlijk om gewoon elke dag even de tijd te nemen om te lezen over een nieuwe topper in potentie, maar dat is uiteraard aan jullie. Hoe dan ook, veel plezier alvast!

Populair Nieuws