XGN roept Destiny uit tot Game of the Show van Gamescom 2013

Article
maandag, 26 augustus 2013 om 11:00
xgn google image
De bezoekers van de Gamescom zullen ze ongetwijfeld gezien hebben: de genomineerde games voor de XGN Gamescom Awards 2013. Op de site konden jullie allemaal stemmen en daar is nu één grote winnaar uitgekomen.
Het was lange tijd een spannende strijd voor de titel Game of the Show bij de XGN Gamescom Awards van dit jaar. Twee titels vochten constant om de eerste plaats. Maar er kan er maar één de beste zijn, en deze is met vier stemmen verschil de Game of the Show geworden.
Enkele jaren geleden legde ontwikkelaar Bungie de Halo-serie naast zich neer. Het was tijd om iets totaal nieuws te doen. Dat dit een goede beslissing lijkt te worden, dat mag duidelijk zijn. Haar nieuwe game is namelijk een jaar voor release al enorm populair. Op de Gamescom gingen tienduizenden fans langs de stand om een glimps van de nieuwe titel op te vangen. We roepen daarom met trots Destiny uit tot de Game of the Show van de XGN Gamescom Awards 2013.
Destiny werd op de voet gevolgd door Watch Dogs, de nieuwe freeroaming titel van Ubisoft waarin hacken centraal staat. De top tien van de XGN Gamescom Awards is als volgt:
  1. Destiny
  2. Watch Dogs
  3. Assassin's Creed IV: Black Flag
  4. Battlefield 4
  5. Batman: Arkham Origins
  6. The Witcher 3: Wild Hunt
  7. Titanfall
  8. inFamous: Second Son
  9. Killzone: Shadow Fall
  10. Dead Rising 3
Wil je meer zien van de games op de Gamescom? Bekijk dan zeker nog eens onze speciale Gamescom-pagina. En houd XGN de komende dagen in de gaten voor tal van previews, videopreviews en interviews met ontwikkelaars.

Populair Nieuws