XGN Redactie in 10 vragen: Leslie Peters

Article
zaterdag, 13 juni 2020 om 14:00
leslie petersf1591956896
Jullie kennen de redactieleden van XGN dankzij hun namen bovenaan de artikelen en van de video's. Maar wie zijn al die redactieleden? We stellen ze graag aan jullie voor. Deze week stellen we 10 vragen aan Leslie Peters.
1. Geef een korte introductie van jezelf
Hallo allemaal, ik ben Leslie, ben een 20 jaar oude Amsterdammer en natuurlijk ben ik een ontzettend grote entertainment guy, anders zat ik niet bij XGN. Ik hou van horror, babi pangang, de natuur en vooral van de zee.
2. Hoe ben je bij XGN beland?
Dit is eigenlijk wel een grappig verhaal. Ik deed een HBO studie en ik zocht een stageplek. Ik heb helemaal niks met journalistiek en kijk zelf ook nooit het nieuws, ik kon helemaal niks vinden. Op het laatste moment kwam er een artikel online van XGN dat ze zochten naar een editor voor videos. Natuurlijk had ik gelijk een mail gestuurd en mocht ik komen voor een gesprek.
Heel leuk gesproken met Rox over onze haat van Fortnite en ik mocht daar stage doen haha. Gelukkig had ik in mijn studie ook journalistieke lessen gehad, dus artikelen schrijven was geen probleem. Tijdens het werken vroeg Rox of ik wilde blijven werken bij XGN nadat m'n stage was afgelopen, dus natuurlijk heb ik ja gezegd.
3. Wat vind je het leukste van werken bij XGN?
Ik vind het leuk dat ik bij XGN videos en af en toe artikelen maak die me ook echt boeien. Ik ben zelf een gamer, kijk veel series en films, dus ik maak bijna altijd wat waar ik interesse bij heb. Ik studeer ook nog, dus het is leuk om dit naast mn studie nog te doen.
4. Als XGN er niet was geweest, waar had je dan nu gewerkt?
Als XGN er niet was geweest dan lag ik nu waarschijnlijk ergens op straat in Peru met een baard tot me knieën en een groot fles Bacardi in mijn handen. Nee grapje, ik heb eigenlijk geen idee. Het leven zit vol met verassingen en dat vind ik aan de ene kant wel mooi. Je weet nooit waar je eindigt. Net zoals dat ik nooit had verwacht dat ik bij XGN zou komen.
1 gta san andreas 108262 1
5. Welke gameserie vind je het allerleukste, en welke gameserie heb je echt een hekel aan?
Dit is wel een heel lastige. Ik vind veel games leuk, maar als ik moest kiezen, dan kies ik toch voor GTA. Met name GTA San Andreas en GTA 4. Ik hou van goede verhalen, goede muziek en leuke missies. Op dat punt pakt GTA wel de meeste prijzen in een serie. Ik heb niet echt hekel aan een game serie ofzo, maar als ik moest kiezen kies ik voor alle Battle Royale games of Fifa. Ik vind die games echt overhyped.
6. Wat is je favoriete tv serie (huidig of uit het verleden)
Eindelijk een kans waarbij ik deze underrated, maar geweldige serie kan advertisen op het internet. Mijn favoriete serie blijft voor altijd Primeval. Het is de serie waarbij er dinosaurussen en beesten uit de toekomst naar het heden komen en een team van wetenschappers ze moeten stoppen. De serie is alleen veel groter dan dat. Vol met plottwists, geweldige muziek en hoewel het eigenlijk veel filler is, omdat ze veel op die beesten jagen voelt het niet aan als filler. Het is gewoon een geweldige serie die helaas nooit een groot publiek heeft gekregen.
7. Marvel of DC?
Deze is voor mij wel makkelijk. Hoewel ik hou van de meer volwassenere toon van DC zoals met The Dark Knight. Ga ik toch voor Marvel. Marvel heeft meer en betere titels.
rogue one a star wars storyf1611531953
8. Star Wars of Star Trek?
Is dit een vraag? Star Wars natuurlijk. Hoewel de nieuwe film trilogie van Disney voor mij echt bagger was, vind ik deel 1-6 nog steeds awesome. Deel 3 is nog steeds mijn favo Star Wars film. Kom me alsjeblieft niet opjagen haha.
9. Xbox, PlayStation of Switch?
Ik ben al sinds ik drie jaar oud was een PlayStation gamer, dus ik zal ook voor altijd een PlayStation gamer blijven. Sony maakt simpelweg gewoon de beste consoles, heeft nu ook nog de beste exclusieve titels en het systeem is heerlijk.
Ik ben zelf niet voor de console wars. Ik weet dat het heel veel moeite kost om iets nieuws op de markt te zetten, dus ik heb er wel alle respect voor. Ik vind PC naast de PS4 trouwens mijn favoriete systeem om op te gamen.
10. Als laatste, wat moeten we echt nog van je weten?
Er is niet echt iets dat je van mij perse moet weten, maar voor mij is geld is niet alles in het leven. Je moet proberen zo veel mogelijk plezier in je leven te hebben en alles mee te maken. Je leeft maar een keer, dus doe dingen die je gelukkig maken, zoek werk waar je echt van houdt en heb degene lief die er voor je zijn. Dat is mijn filosofie.