Vind al de Black Friday en Cyber Monday deals in de XGN Prijsvergelijker

Article
zaterdag, 26 november 2016 om 13:17
xgn google image
Het is vandaag Black Friday. Op internet zijn er tal van Black Friday deals te vinden, maar wij maken het je nog iets makkelijker. Vandaag lanceren we namelijk de XGN Prijsvergelijker, zodat je het hele jaar de beste game deals hebt!
Tijdens Black Friday gaat het natuurlijk maar om één ding: de beste koopjes vinden. We houden jullie al op de hoogte via onze nieuwtjes, zoals dit overzicht van de beste Black Friday Deals 2016.
Maar we maken het jullie voortaan nog makkelijker om de beste aanbiedingen van games te vinden. Vandaag lanceren we daarvoor de XGN Prijsvergelijker. Hier kun je de prijzen vergelijken van tal van webshops, zodat je het hele jaar de beste deal hebt! De XGN Prijsvergelijker is te vinden op www.xgn.nl/prijsvergelijker.

Altijd de laagste prijs via e-mail alert!

Met onze prijsvergelijker vind je niet alleen de beste game prijs van dit moment, ook kun je zelf jouw gewenste prijs instellen. Geef deze bij een game op en wij sturen je een e-mail wanneer de game ergens in Nederland voor deze prijs - of minder - te koop is. Zo mis je nooit meer een goede aanbieding. Ook kunnen we je een e-mail sturen bij elke prijsdaling, zodat je constant op de hoogte blijft.
Daarnaast houden we ook alle recente prijsdalingen bij. Dan weet je meteen of een game onlangs in prijs gezakt is. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

Stuur zelf aanbiedingen in

Regelmatig hebben winkels natuurlijk ook offline / in hun folder een goede aanbieding staan of is er een speciale kortingsactie of cashback gaande. Om deze niet te missen kan iedereen elkaar helpen door aanbiedingen toe te voegen aan de prijsvergelijker!
Daardoor kun je met alle andere XGN bezoekers delen wanneer jouw lokale gameshop een goede deal heeft, er een speciale kortingscode actief is of als een website die niet bij ons is aangesloten een goede deal heeft. Onze redactie zal de korting zo snel mogelijk op echtheid verifiëren en als wij zelf een mooie actie spotten voegen wij die natuurlijk ook direct toe!

Beta

Met de XGN Prijsvergelijker hopen we jullie het hele jaar door van de beste deals te voorzien. We zullen ook constant werken aan verbeteringen en toevoegingen, daarom is de prijsvergelijker op dit moment nog in de betafase. Mis je bijvoorbeeld een webwinkel of ontbreekt er een handige functionaliteit? Geef het dan zeker door in de reacties en we doen ons best deze toe te voegen. Alle feedback is meer dan welkom!
Neem een kijkje bij de XGN Prijsvergelijker en wie weet vind jij vandaag nog een enorm goede Black Friday deal!