XGN pakt groots uit op Epicon met eigen stand

Article
donderdag, 03 juli 2014 om 9:00
xgn google image
Op 5 en 6 juli is het zover: een gloednieuw game-evenement in Nederland. Epicon! Dit hele weekend van staat in het teken van games, en ook een Game of Thrones stoel. Maar belangrijker: Wij, XGN, zijn aanwezig met een eigen stand waar lekker gegamed kan worden, je op de foto kunt met onder andere BN'ers én er hele toffe prijzen gewonnen kunnen worden!
Epicon vindt op 5 en 6 juli plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en de XGN stand staat geheel in het teken van het WK! Ja ja, want we doen het best aardig toch onder de vleugels van Van Gaal? Dus hoe kunnen we die Nederlandse sfeer nu beter beleven dan door zelf een potje te voetballen in 2014 FIFA World Cup Brazil?
Speciaal voor Epicon heeft XGN in samenwerking met FIFAlive vier PlayStation 4 set-ups geregeld om lekker te gamen met 2014 FIFA World Cup Brazil. Dus kom vooral langs om met je vrienden een balletje te trappen. Misschien ben jij wel de volgende Flying Dutchman!

Speel nieuwe FIFA WK game en doe mee aan FIFA voorspelling

Op zaterdag zal de WK-wedstrijd van die avond, een van de kwartfinales, door bezoekers van onze stand continu gespeeld worden, waarbij alle uitslagen worden verzameld. Op basis hiervan voorspellen XGN, FIFAlive en natuurlijk jij als bezoeker de WK-wedstrijd die 's avonds in Brazilië gespeeld wordt. Door mee te spelen draag je dus je steentje bij aan de voorspelling.

Op de foto met bekende mensen

Naast gamen is er een speciale fotohoek ingericht waarbij bezoekers op de foto kunnen met bekende Nederlanders en bekende YouTubers, ofwel BN'ers en BY'ers. Wat dacht je bijvoorbeeld van Arie Koomen, of Wilko Terwijn en bijvoorbeeld de mannen van YouTube kanaal NLGamereviews, waaronder Cemal en Mike. Maar nog veel meer, alleen dat houden we graag een verrassing!

WIN vette games met je foto!

Niet alleen is het leuk om met deze mensen op de foto te gaan, je kunt er ook nog eens prijzen mee winnen! In samenwerking met Sony stellen we bijvoorbeeld 3x Knack, 3x Killzone: Shadow Fall en 3x Beyond Two Souls beschikbaar.
Het enige dat jij moet doen is je foto direct te checken op xgn.nl/epicon en op social media (Twitter, Facebook, Instagram of Google+) je toffe foto sharen met de rest van de wereld onder vermelding van hashtag #XGNEpicon. Appeltje eitje toch? Wie weet kun jij dan wel zo'n vette game dan meteen om 17.00 uur bij onze stand ophalen, want dan maken we de winnaars op XGN.nl en de stand bekend!
EPICON ZOMEREDITIE XGN STAND GAMES WINNEN

Kom gezellig een praatje maken

Naast dit gaat er voor nog meer moois gebeuren. Zo wordt er een toffe videoreportage opgenomen, die later op de site verschijnt en ook zitten we in de livestream van de beurs zelf. Bovendien lopen er ook bekende XGN'ers rond. Wil je met Calvin, Eke, Rob of Hugo op de foto? Twijfel niet, kom naar onze stand!

Tickets voor Epicon

Tickets voor Epicon zijn nog beschikbaar en kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Dus wees er gauw bij en wie weet tot op onze stand? Wie weet spot jij bovendien nog wel een lekkere booth babe!

Populair Nieuws