WIN: 2x Plants Behaving Badly en Enemies Closer

Article
woensdag, 02 juli 2014 om 16:55
xgn google image
Ben jij een bioloog met een stoute kant? Of ben jij een fan van Jean-Claude van Damme? Misschien ben jij het toevallig allebei. Lees dan snel verder, want XGN geeft aan twee gelukkige winnaars een pakket weg met daarin de dvd's Plants Behaving Badly en Enemies Closer.
XGN geeft in samenwerking met Splendid Film 2x twee DVD's weg van Plants Behaving Badly en Enemies Closer.
Enemies Closer DVD

Plants Behaving Badly

Plants Behaving Badly toont een wel heel andere zijde van planten, namelijk hun slechtste kant. De documentaire heeft twee afleveringen: Murder & Mayham en Sex & Lies, het eerste gedeelte gaat voornamelijk over vleesetende planten, het tweede deel over paringsrituelen en planten leugens. De documentaire wordt gepresenteerd door Sir David Attenborough. Onze hoofdredactrice Rox heeft deze stoute documentaire gerencenseerd, en gaf het een welverdiende 8.

Enemies Closer

In Enemies Closer speelt Tom Everett Scott een voormalige Navy Seal genaamd Henry Taylor die zijn tijd slijt in Ijsland als boswachter. Totdat Clay (Orlando Jones) opduikt om wraak te nemen. Als een vliegtuig vol met drugs strandt, moeten Clay en Henry samenwerken om te zorgen dat een groep gewapende mannen onder leiding van Xander (Jean-Claude van Damme) de drugs niet in handen krijgt.
Van Damme speelt in deze film voor de verandering een slechterik, en dat doet hij met plezier in deze vermakelijke actie-film.

Hoe win jij deze DVD bundel?

Doe meet met de Rafflecopter hieronder (maak je geen zorgen, je hoeft alleen maar onze Facebook-pagina te liken), en laat ons in de reactie weten waarom jij deze geweldige DVD's moet winnen en wie weet ben jij straks de gelukkige!
De prijsvraag sluit 9 juli om 12:00 uur. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekend gemaakt.

Populair Nieuws