PlayStation Store Update - Dead Space 3 & Child of Light

Article
door Wouter
donderdag, 03 juli 2014 om 9:50
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Het is weer tijd voor een nieuwe PlayStation Store Update en deze week betekent dat dat we tevens aan de slag kunnen met een aantal gratis Plus games. Zo is onder andere de survival horror game Dead Space 3 van de partij, waarin hoofdpersonage Isaac Clarke voor de derde keer het gevecht aan moet gaan met buitenaardse monsters.
Voor de PlayStation 4 verschijnt het grootste spektakel deze week in de vorm van de Super Turbo Championship Edition van Guacamelee!. Een klein spelletje dat net als zijn vele voorgangers een aantal maanden na release ook zijn weg naar de nieuwste console van Sony vindt. De mensen met een Vita kunnen aan de slag met Child of Light, de sfeervolle downloadbare titel van Ubisoft.

Dead Space 3 (gratis met Plus) (PS3)

Isaac Clarke heeft al enige ervaring met het uitroeien van de buitenaardse Necromorphs, dus het is niet verwonderlijk dat hij er in het derde deel in de serie weer op uit wordt gestuurd om met de plaag af te rekenen. Het is deze keer echter geen ruimtestation dat op hem wacht, maar de ijskoude planeet Tau Volantis. Samen met een team reist hij af naar deze plek van verderf om voor eens en voor altijd de Necromorphs uit te roeien.
Deze third-person shooter beschikt over een singleplayer modus waarin je samen met Clarke het gevecht aangaat met de monsters. Door een speciaal craft-systeem is het hierin mogelijk om zelf je eigen wapens in elkaar te knutselen.
Mocht je het alleen toch te eng vinden dan is er ook een co-op modus, zodat je online samen met een andere speler het verhaal kunt volbrengen. En tevens deel kunt namen aan een aantal missies dat exclusief voor de co-op beschikbaar is. Dead Space 3 is nu gratis te downloaden vanuit de Instant game collection.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (€13,99) (PS4)

In Guacamelee! verlaten we ons laag gelegen landje voor het zonnige en warme Mexico. We krijgen hierin een kijkje in het eenvoudige leven van de boer Juan Aquacate die noodgedwongen het heldenpad betreedt. De dochter van de president wordt ontvoerd, waarna Juan besluit om in actie te komen en de lieftallige vrouwe te bevrijden.
Guacamelee! is een ode aan de oude klassiekers en brengt een 2D-avontuur vol met snelle arcade actie naar je beeldscherm. Als speler knok je er aardig op los en eindig je ieder gevecht met een ruige worstelworp zoals het een Mexicaanse worstelaar betaamt. De vorige versies werden aardig goed ontvangen en ook deze Super Turbo Championshop Edition mag met een 9,0 niet bepaald klagen.

Child of Light (€14,99) (Vita)

Het succes van Child of Light mochten we eerder al meemaken op de PlayStation 3 en 4, maar nu is de handheld van Sony ook aan de beurt. In Child of Light vertrek je naar het sprookjes-achtige Lemuria met het kleine meisje Aurora. Vanwege een kwade spreuk die over haar uit is gesproken, wordt ze op een dag wakker in deze magische wereld.
Samen met een klein wezentje gaat ze op avontuur uit in de hoop ooit weer haar thuis terug te kunnen vinden. Maar in deze wereld vol kwade krachten en gekke monsters gaat dat niet bepaald makkelijk. Alleen door de zon, de maan en de sterren te redden uit de klauwen van een slechte tovenaar, is het voor haar mogelijk om de weg weer terug naar huis te vinden.
Dit waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alles nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties