XGN opent speciale Gamescom-pagina

Article
dinsdag, 20 augustus 2013 om 9:00
xgn google image
De Gamescom is begonnen. Althans, bijna. Vandaag trappen Electronic Arts en Sony af met hun persconferenties. Morgen gaat de beurs voor de media open en vanaf donderdag begint het echte feest!
De Gamescom is al jaren de grootste gamesbeurs ter wereld. Vorig jaar kwamen er 275.000 mensen op het evenement af. Met de komst van de PlayStation 4 en Xbox One zal de opkomst dit jaar nog hoger worden. En niet zonder reden, want de Gamescom is altijd een erg gezellig beurs, met natuurlijk de nieuwste games.
Vandaag zullen Electronic Arts en Sony het evenement aftrappen met hun persconferenties. Verwacht bij EA heel wat grote games, waaronder Battlefield 4, FIFA en Need for Speed. Sony zal natuurlijk alle aandacht richten op de PlayStation 4, die waarschijnlijk ergens in oktober moet uitkomen. Wij zijn erbij en zullen verslag doen.
Woensdag is het dan tijd om de daadwerkelijke beursvloer op te gaan. Helaas is die dag alleen nog voor de media, maar dat geeft ons wel de kans om alvast een rondleiding door de hallen te geven. Op die manier weten jullie precies wat je kunt verwachten.
En vanaf dan kan het helemaal los. Donderdag tot en met zondag wordt het een drukte in de beurshallen van Keulen. Wij blijven tot en met vrijdag en leveren twee reportages van achter gesloten deuren af, met alle ins and outs van de nieuwste games.
Bezoek dus elke dag onze speciale Gamescom-pagina en zorg ervoor dat je niets mist!