Wat verwacht jij van Star Wars Jedi: Fallen Order? - XGN Doe Mee

  Officieel is vier mei pas de dag dat velen de impact van Star Wars eren (may the fourth be with you), maar vorige week werd de release van Star Wars Jedi: Fallen Order aangekondigd. Voor de XGN Doe Mee een mooi moment om te vragen: wat verwacht jij van Star Wars Jedi: Fallen Order? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging onze vraagstelling over Nintendo en specifiek over de Nintendo Labo VR. Het Japanse bedrijf probeert namelijk met de kartonnen speelpakketten iets nieuws aan de gamer te brengen en doet nu ook een poging tot VR. Voor veertig euro kan iedere Switch-bezitter aan de slag met VR en de eerste reacties zijn enthousiast. Zoals King Daijs:

  King Daijs – Level 3

  De Nintendo Labo VR is eigenlijk het perfecte voorbeeld van hoe Nintendo echt haar eigen gang gaat. Het bedrijf ziet potenties in de Labo en schotelt met het VR knutselpakket eigenlijk iets voor, zodat je als gamer toch een mogelijkheid hebt om met de Switch VR te ervaren. En dat is vrij uniek, helemaal omdat het geheel uit karton bestaat!

  En dat is iets waar de XGN Doe Mee zich bij aansluit. Nintendo is en blijft een eigenzinnig bedrijf en gaat echt haar eigen kant op. Of de Labo VR een succes gaat worden, is natuurlijk nog de vraag, maar er zijn meer dan genoeg Nintendo-liefhebbers die dit pakket graag aangrijpen om van virtual reality te genieten.

  Goed, van Nintendo Labo VR gaan wij naar Star Wars Jedi: Fallen Order. De game werd vorig jaar al uit de doeken gedaan door Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment, van Titanfall en natuurlijk het succesvolle en recente Apex Legends, staat aan het roer. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Star Wars Jedi: Fallen Order?

  Doemdenken is nooit leuk en absoluut niet de bedoeling, maar de recente keuzes betreffende EA en Star Wars: Battlefront zullen bij velen nog vers in het geheugen staan gegrift. Toch belooft EA dat Fallen Order geen microtranscaties heeft en dat Fallen Order een singleplayer game gaat worden. Maar wat verwacht jij van de titel? Denk jij dat Respawn Entertainment een uitstekend singleplayer product kan neerzetten?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.