XGN Maandprijs: De winnaar van mei

Article
door Joep
woensdag, 04 juni 2014 om 13:31
xgn google image
We laten jullie het misschien iets later weten dan verwacht, maar dat maakt de prijs niet minder. Vandaag is de winnaar bekend van de XGN Maandprijs! De winnaar kan 60 euro besteden bij webwinkel Zavvi.nl.
Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen, de site heeft een heuse 'overhaul' gekregen en ziet er strakker uit dan ooit. Net als vorige maand koesteren wij de actieve gebruikers van XGN en daarom blijven we elke maand een waardebon van 60 euro weggeven. Net als vorige maand, was er ook in mei een gebruiker die de meeste XP wist te vergaren.
Net als in april was het een tijdje een spannende strijd, maar er is een duidelijke winnaar uit de bus gekomen. Mag ik uw virtuele handen op elkaar voor: RG-force. Gefeliciteerd! Jij krijgt je prijs via een PM binnen van ons.
We zitten nu aan het begin van de maand en alles is dus mogelijk. Kom een kijkje nemen op ons forum of laat een berichtje achter op de artikelen!

Wat is de XGN Maandprijs?

De XGN Maandprijs reiken we na afloop van de maand uit aan het meeste actieve lid op XGN. Dit is het lid met de meeste XP. XP haal je door actief te zijn op de site, door reacties te plaatsen op artikelen of iets te posten op het vernieuwde forum. Elke reactie en post is één XP waard.
De Maandprijs zelf is een waardebon van 60 euro die vrij te besteden is in de webshop van Zavvi.nl. Meer informatie over de maandprijs vind je in dit topic op het forum.
De XGN Maandprijs wordt mogelijk gemaakt door:
ZAVVI