XGN Maandprijs: De winnaar van maart

Article
donderdag, 03 april 2014 om 18:10
xgn google image
In maart brachten we na lange tijd afwezig te zijn geweest de XGN Maandprijs weer terug. Vandaag presenteren we de winnaar aan jullie, die 60 euro kan besteden bij webwinkel Zavvi.nl.
Sinds ons vernieuwde forum is het weer een stuk drukker geworden. Daarom wilden we graag de meest actieve gebruikers van XGN belonen met een mooie prijs. Die vonden we in samenwerking met Zavvi.nl, de webwinkel die de XGN Maandprijs aanlevert.
Het was eind maart nog een spannende eindstrijd, maar uiteindelijk is Sympharion er met de prijs vandoor gegaan. Gefeliciteerd! Jij krijgt deze via een PM binnen op XGN.
Natuurlijk zien we jullie allemaal graag deze maand weer terug op het forum. Kom regelmatig langs en wie weet win jij de XGN Maandprijs van april!

Wat is de XGN Maandprijs?

De XGN Maandprijs zullen we na afloop van de maand uitreiken aan het meeste actieve lid op XGN. Dit is het lid met de meeste XP. XP haal je door actief te zijn op de site, door reacties te plaatsen op artikelen of posts op het vernieuwde forum. Elke reactie en post is 1 XP waard. De Maandprijs zelf is een waardebon van € 60,00 welke vrij te besteden is in de webshop van Zavvi.nl. Meer informatie over de maandprijs vind je in dit topic op het forum.
De XGN Maandprijs wordt mogelijk gemaakt door:
Zavvi.nl