Wekelijkse Xbox Live Update - The Complete package

  Eindelijk hebben we weer eens the complete package: arcadegames, demo's en add-ons. Dat de arcadetoevoeging geen echt nieuwe game is, daar hebben we het maar niet over. Batman is namelijk altijd welkom.

  Arcade: Batman: Arkham Origins Blackgate (19,99 euro)
  Origineel kwam deze game uit voor de handhelds, maar zoals tegenwoordig traditie is, verschijnt het spel nu ook als consoledownload. In Blackgate vervolgen we het avontuur van Arkham Origins vanuit 2.5D perspectief. Dat betekent meer vechten en meer verhaal.

  Demo: MXGP – The Official Motocross Videogame
  In deze demo kun je alvast een paar motors van deze motocross-game uitproberen. Met drie bekende scheurders mag je aan de slag op één parcours. Mocht de demo nog geen uitsluitsel geven, dan kun je ook even wachten op onze recensie, die verschijnt binnenkort op de site.

  Demo: EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil
  Een nieuw wereldkampioenschap, een nieuwe FIFA-game; je kunt er niet omheen. Maar de vraag is natuurlijk of de voetbalgame ook goed is. Daar kun je in deze demo zelf achter komen. De beschikbare teams zijn Mexico, Brazilië, Amerika, Engeland, Australië, Japan, Nieuw-Zeeland en Ivoorkust, een flink rijtje.

  Add-on: South Park: The Stick of Truth – Nieuwe outfits (prijzen variëren)
  Voor 1,89 euro kun je aan de slag met de Samurai-, Superhero- en Spaceman-outfits. Voor 3,99 euro krijg je de volgende outfits: Necromance Sorcerer, Rogue, Holy Defender. Daar zitten ook extra vaardigheden bij, zoals meer vuurschade, extra goud verdienen of een hogere verdediging.

  Add-on: Call of Duty: Ghosts – Devestation (10,08 euro)
  Voor het vreemde bedrag van 10,08 euro kun je het tweede uitbreidingspakket van Call of Duty: Ghosts aanschaffen. Daarmee speel je vier nieuwe multiplayermappen vrij (Ruins, Behemoth, Collision, Unearthed). Ook krijg je een nieuw wapen, The Ripper, die kan switchen tussen Assault en SMG. Tot slot krijg je bij de DLC ook Extinction Episode 2: Mayday, met nieuwe aliens, waaronder de Kraken.

  Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack AFI (9,99 euro)
  Het verplichte wekelijkse nummerpack draait dit keer om de band AFI. Je kunt de volgende nummers leren spelen: Totalimmortal, Girl’s Not Grey, Miss Murder en Silver and Cold.

  Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.