XGN Maandprijs: De winnaar van juni

Article
door Joep
woensdag, 02 juli 2014 om 13:17
xgn google image
We staan weer aan het begin van een nieuwe maand en dat wil zeggen dat we weer een maandprijs weg mogen geven aan de meest actieve gebruiker van XGN. Vandaag is de winnaar bekend van de XGN Maandprijs! De winnaar kan 60 euro besteden bij webwinkel Zavvi.nl.
Vorige maand ging het tekeer met aankondigingen van nieuwe games op de E3 en dus hebben wij jullie een enorme hoeveelheid previews en toffe video's vanaf de E3 mogen bieden. Ook hebben we ons best gedaan om een avondvullend programma te maken tijdens de nacht van de E3 met een twaalf uur durende livestream. Het was dus een goede maand voor de gamers! En vergeet vooral niet onze E3 ochtendgymnatiek video!
Zoals altijd was het een tijdje een spannende strijd, maar er is een duidelijke winnaar uit de bus gekomen. Mag ik uw virtuele handen op elkaar voor: svenysven. Gefeliciteerd! Jij krijgt je prijs via een PM binnen van ons.
We zitten nu aan het begin van de maand en alles is dus mogelijk. Kom een kijkje nemen op ons forum of laat een berichtje achter op de artikelen!

Wat is de XGN Maandprijs?

De XGN Maandprijs reiken we na afloop van de maand uit aan het meeste actieve lid op XGN. Dit is het lid met de meeste XP. XP haal je door actief te zijn op de site, door reacties te plaatsen op artikelen of iets te posten op het vernieuwde forum. Elke reactie en post is één XP waard.
De Maandprijs zelf is een waardebon van 60 euro die vrij te besteden is in de webshop van Zavvi.nl. Meer informatie over de maandprijs vind je in dit topic op het forum.
De XGN Maandprijs wordt mogelijk gemaakt door:
ZAVVI