XGN Maandprijs: De winnaar van augustus

Article
dinsdag, 09 september 2014 om 15:41
xgn google image
Er is weer een maand voorbij gevlogen, en jullie weten wat dat betekent: vandaag is de winnaar van de XGN Maandprijs bekend! De winnaar kan 60 euro besteden bij webwinkel Zavvi.nl.
De XGN maandprijs wordt weggegeven aan de meest actieve gebruiker van de desbetreffende maand. Sinds deze maand stemmen leden van de community op het forum op de actieve gebruiker waarvan zij vinden dat diegene de prijs verdiend.
De winnaar van deze maand met 48% van de stemmen is... MrSoKoLoV! Gefeliciteerd, je krijgt je prijs via een PM binnen van ons.
We zitten nu aan het prille begin van de maand en er zijn nog genoeg mogelijkheden om de maandprijs van september te winnen. Kom een kijkje nemen op ons forum of laat een berichtje achter op de artikelen!

Wat is de XGN Maandprijs?

De XGN Maandprijs reiken we na afloop van de maand uit aan het meeste actieve lid op XGN. Dit is het lid met de meeste XP die ook nog eens door de community gekozen is tot winnaar. XP haal je door actief te zijn op de site, door reacties te plaatsen op artikelen of iets te posten op het vernieuwde forum. Elke reactie en post is één XP waard.
De Maandprijs zelf is een waardebon van 60 euro die vrij te besteden is in de webshop van Zavvi.nl. Meer informatie over de maandprijs vind je in dit topic op het forum.
De XGN Maandprijs wordt mogelijk gemaakt door:
ZAVVI

Populair Nieuws