XGN lanceert unieke Android app

Article
donderdag, 20 februari 2014 om 12:30
xgn google image
Vandaag presenteren wij met trots onze Android app. Vanaf nu is het voor bezoekers met een Android telefoon mogelijk om snel en extreem makkelijk alle content van XGN bij te houden.
De Android app van XGN is vanaf nu op Google Play te vinden. Met de app heb je toegang tot alle content op XGN, van het laatste nieuws en recensies tot trailers en screenshots van de nieuwste games.
Dit alles is speciaal zogenoemd 'native' voor Android gemaakt, waardoor de app sneller werkt en beter oogt. Van het sliden door onze uitgelichte specials tot het lezen van artikelen, het werkt alemaal net wat sneller en beter dan via een browser.
De app biedt daarnaast een unieke barcodescanner. Op deze manier kun je in de winkel een game scannen, waarna je gelijk onze recensie in beeld ziet komen. Daarnaast tonen we in samenwerking met Budgetgaming ook meteen de laagste prijzen van deze game.
Zodra je de applicatie uit de PlayStore hebt gedownload, is het eigenlijk het leukst om alles zelf lekker uit te gaan zoeken en ontdekken. Je zult via het homescreen toegang hebben tot alle belangrijke functionaliteiten. Probeer de app uit, want je zult zien dat het gebruik er van opzichzelf al een hele fijne ervaring is!
De app is nu te downloaden vanaf Google Play. Haal hem hier dus snel binnen op je telefoon, en vergeet ook niet een score te geven en meteen een toffe recensie achter te laten!

Populair Nieuws