Wekelijkse Xbox Live Update - Bergen DLC (in voetbalsferen)

Article
donderdag, 20 februari 2014 om 13:00
xgn google image
Afgelopen week zijn er twee nieuwe games en een berg DLC-pakketten op Xbox Live verschenen. Blijkbaar is het niet meer genoeg om af en toe één uitbreidingspakket voor een spel uit te geven; tegenwoordig knallen ontwikkelaars meteen flinke ladingen DLC op Xbox Live. Welke games meedoen aan die trend, lees je hier.
Arcade: LocoCycle (9,99 euro)
LocoCycle is de aanschaf alleen al waard om de grappige live action trailer vol bekende acteurs. Maar de game is meer dan dat: het is een racegame van de makers van het toffe Ms. Splosion Man en The Gunstringer. Qua gameplay is LocoCycle een racer, gecombineerd met een shooter én een fighter. Een bijzondere combinatie.
Arcade: Strider (14,99 euro)
Strider is een beat ‘em up zoals je die kent van vroeger; lekkere sidescrolling actie en tientallen vijanden. Maar dan in een modern jasje en een futuristische setting. Strider is een remake van een oude gameserie, dus misschien kunnen we in de toekomst weer met enige regelmaat Strider-games verwachten. En laten we eerlijk zijn: sidescolling beat ‘em ups zijn altijd welkom.
Add-on: Pinball FX2 – Super League (2,99 euro per stuk)
Flipperkastgame Pinball FX2 is helemaal in de voetbalsfeer: je kunt nu een hele reeks nieuwe kasten kopen in het thema van grote voetbalclubs als A.C. Milan en FC Barcelona. Zo kun je altijd je favoriete team steunen. Zelfs als je pinball speelt.
Add-on: Need for Speed: Rivals – Ferrari Edizioni Speciali (5,99 euro)
Ferrarifans opgelet: de Ferrari F40 en F50 zijn nu te downloaden. Voor 5,99 euro koop je zowel de politie- als racerversies van de bolides. Voor 3,99 kun je de auto’s voor een van beide partijen aanschaffen.
Add-on: Earth Defense Force 2025 – Missie pakket 1 (2,99 euro)
Voor deze game zijn al vijf extra missies beschikbaar, terwijl het spel nog niet eens te koop is. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de ontwikkelaar ook nog verschillende gratis te downloaden wapenpakketten uitgebracht. Alles om je over te halen om het spel te kopen.
Add-on: Rocksmith 2014 – Rise Against nummerpakket (11,99 euro)
Verrassing: er is alwéér een nummerpakket voor Rocksmith uitgebracht. Deze keer kun je aan de slag met de volgende nummers van metalband Rise Against: Prayer of the Refugee, Give It All, Make It Stop, Satellite en Swing Life Away.

Populair Nieuws