XGN lanceert speciale pagina voor Gamescom 2012

Article
woensdag, 08 augustus 2012 om 14:00
xgn google image
Sinds jaar en dag reist de XGN redactie in augustus af naar Duitsland. Niet voor een zomervakantie, maar voor de Gamescom. Zo ook dit jaar weer en alles is te volgen via onze speciale Gamescom-pagina.
De Gamescom vindt dit jaar plaats van woensdag 15 augustus tot en met zondag 19 augustus. Wij zijn er echter iets vroeger bij, want het XGN team, bestaande uit Hugo, Rob, Sebastiaan, Eke, Tristan en Christian reist volgende week maandag al af naar Keulen om alle voorbereidingen te treffen. We hebben dan ook heel wat in de planning staan.
Om te beginnen de speciale Gamescom-pagina, die nu live is. Hier kun je binnenkort al onze videreportages terugvinden, maar ook foto's, onze twitter-feeds (hashtag #XGNGC) en natuurlijk de artikelen over de Gamescom. Alles wat je niet mag missen, dat staat hier.
Je kunt dus elke dag een verse lading video's, foto's, nieuws en impressies verwachten. Maar dat is niet alles! Voor het eerst organiseren we namelijk de XGN Gamescom Awards. Hierbij zijn de vijftien tofste games van de beurs genomineerd om de Game of the Show te worden. En welke game dat wordt, dat bepalen jullie. Stemmen kan vanaf maandag 13 augustus de hele week op de Gamescom Award-pagina. Zorg er dus voor dat jouw favoriet wint!
We gaan er weer een mooie week van maken, met flink wat content op XGN, maar voor onszelf ook biertjes, braadworsten en feestjes (die we misschien nog in beeld gaan brengen voor jullie!). Check volgende week dus elke dag XGN om op de hoogte te blijven over alles op de Gamescom.
En wil je alvast in de goede sfeer komen, check dan onze video's van vorig jaar nog even. Die zijn hier allemaal nog terug te vinden.