XGN lanceert speciale Firstlook mini-site

Article
vrijdag, 10 oktober 2014 om 13:53
xgn google image
Firstlook 2014 staat voor de deur. Morgen barst het grootste gamesevenement van Nederland los. XGN is er helemaal klaar voor en lanceert vandaag een speciale Firstlook mini-site.
XGN pakt dit jaar groots uit op Firstlook. Eerder konden jullie al tal van van vrijkaarten winnen en voorrang om games van Ubisoft en Nintendo te spelen en voor een Evolve hands-on.
Nu lanceren we onze speciale mini-site voor Firstlook. Op deze pagina kun je dit weekend alles van het event bijhouden. Het laatste nieuws komt daar te staan, maar dat is niet het enige.

XGN in de livestream

XGN zal aanwezig zijn in de twee dagen durende livestream vanaf Firstlook. Deze is te volgen via de Firstlook-pagina en begint zaterdag en zondag om 11.30 uur. Zorgt dus dat je klaar zit.
In de livestream komen Hugo en Calvin langs voor verschillende updates, waaronder de Firstlook Awards.

Firstlook Awards

Met de Firstlook Awards worden flink wat prijzen uitgereikt. Jullie kunnen hier allemaal op stemmen vanaf morgenochtend! De categorieën voor de awards zijn:
  • Best Game of the Show
  • Best Hardware of the Show
  • Best Expo Booth
  • Miss Boothbabe 2014
Stemmen kan zaterdag 11 en zondag 12 oktober. De uitslag kun je live volgen in onze livestream op zondag om 17:55 uur.
Tussendoor schakel je natuurlijk in voor de tussenstand met Hugo en Calvin. Dat is zaterdag rond 13:15, 14:35 en 16:15. Zondag zijn we erbij rond 13:15 en 14:20, met daarna natuurlijk de uitslag om 17:55 die je niet wilt missen!
Firstlook belooft een prachtige show te worden. We hopen iedereen van XGN terug te zien in de Jaarbeurs Utrecht dit weekend, en als je er niet bij kunt zijn natuurlijk hier op XGN.nl!

Populair Nieuws