XGN vanaf nu elke week in de krant!

  Goed nieuws, vanaf nu XGN in de krant! We zijn sinds kort een samenwerking aangegaan met Holland Media Combinatie. Iedere vrijdag kun je een bericht over games of gadgets in de krant lezen dat door ons is geschreven. Deze artikelen verschijnen in het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en de IJmuider Courant.

  De samenwerking met Holland Media Combinatie is aangegaan om nog meer mensen te bereiken dan we al deden. En ook spreken we nu het mainstream publiek aan dat hopelijk net als jullie geïnteresseerd raakt in games en gadgets. De verschillende kranten waarin wordt gepubliceerd hebben maar liefst een oplage van 200.000 en een bereik van 600.000 lezers.

  Verandert dit iets voor de site door deze samenwerking met Holland Media Combinatie? Nee, dat niet, je kunt gewoon nog je dagelijkse nieuws lezen, de specials, reviews en previews doornemen en natuurlijk de video's bekijken zoals je gewend bent. Het enige wat verandert, is dat je XGN ook eens op iets anders terug te zien valt dan op je beeldscherm. Hoewel je de krantenartikelen ook online kunt teruglezen als je een abonnement afsluit!

  XGN samenwerking met Holland Media Combinatie

  XGN in de krant - De samenwerking met Holland Media Combinatie

  Zoals gezegd, er wordt nu wekelijks door XGN in de verschillende kranten gepubliceerd over een bepaald onderwerp, dit kan bijvoorbeeld gaan over een hagelnieuwe smartphone waar iedereen vanaf moet weten. Het kan bijvoorbeeld ook gaan over een nieuwe Hitman game die iedereen moet kennen. Eigenlijk kan het over alles gaan waar je op de site ook over kunt lezen. De artikelen voor de krant zijn overigens wel uniek en verschijnen niet op XGN.nl. Bekijk hieronder het artikel dat vandaag is verschenen!

  XGN samenwerking met Holland Media Combinatie

  ┬ę 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.