XGN Game Awards 2016 - Stem op de Wildcard!

  Donderdag 1 december gaan de XGN Game Awards 2016 weer van start! De mooiste, de meest brute, de meest meeslepende games gaan met elkaar in strijd om de eerste plaats te bemachtigen. Door middel van de wildcard kan jij beslissen welke games waardig genoeg zijn om mee te doen in de strijd!

  Iedereen heeft wel zijn eigen mening over welke game nou de beste game van het jaar is, maar het is lastig omdat die koppige vrienden, collega's, broertjes of zusjes daar vaak anders over denken. Daarom bewijzen we het ook dit jaar gewoon via de XGN Game Awards.

  Voor de XGN Game Awards 2016 hebben we in totaal acht verschillende categorieën opgesteld waarop je kan stemmen. Deze categorieën bevatten elk vijf verschillende games. In totaal gaat het dus om 40 games! Voor meer informatie over de genomineerde games kan je terecht in het XGN Game Awards genomineerde games artikel.

  Er zijn dit jaar natuurlijk wel meer dan 40 games uitgebracht in 2016 en daarom is ook dit jaar de wildcard weer beschikbaar!

  Stem op jouw favoriete games in de XGN Game Awards 2016

  Dankzij de wildcard kan jij op een game uit 2016 stemmen waarvan jij vindt dat hij in de XGN Game Awards 2016 thuishoort. Dus mocht jouw favoriete game uit 2016 nou niet in de lijst met genomineerde games staan, dan kan je hier alsnog op stemmen!

  Dit doe je door de titel van jouw favoriete game uit 2016 te sturen naar prijsvraag@xgn.nl. De game met de meeste stemmen van de XGN community, wordt dan alsnog genomineerd! Dus staat jouw favoriete game uit 2016 niet in de lijst met genomineerde titels? Maak dan het verschil, stem en wie weet staat jouw game er op 1 december alsnog bij!

  Stem vanaf donderdag 1 december

  Donderdag 1 december gaat de strijd van start en kan je stem uitgebracht worden voor de eerste ronde van de XGN Game Awards 2016!

  • 1e ronde (1 december)
  • 2e ronde (5 december)
  • 3e ronde (8 december) - Winnaars per categorie & Wildcard finale stemming
  • 4e ronde (12 december)
  • 5e ronde (15 - 19 december)
  • Onthulling winnaar XGN Game Award 2016 (23 december)

  De vijfde en laatste ronde wordt de beslissende en bepaalt welke game de absolute beste van 2016 is! Ga op alle bovenstaande dagen dus naar de XGN Game Awards 2016 pagina om je stem uit te brengen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.