XGN Game Awards 2016 - De laatste ronde begint nu!

  We komen steeds dichter bij de ontknoping van de XGN Game Awards 2016 en gaan nu dan ook de finale in! De laatste drie games nemen het in één titanenstrijd van jewelste. De spanning is om te snijden! Welke game gaat met de XGN Game Award naar huis?

  Voordat we kunnen bepalen welke game zich straks game van het jaar mag noemen, rest jullie nog één taak. De laatste stemronde is nu namelijk geopend! In de finale zullen de drie games die in de vierde ronde als winnaar uit de bus kwamen rollen, het tegen elkaar opnemen. Het belooft er weer heftig aan toe te gaan, want we hebben drie toppers in de finale staan!

  Zorg dus zeker dat je in deze laatste ronde weer op je favoriete game stemt, want jouw stem geldt nu meer dan ooit! Bovendien maak je ook in deze laatste ronde weer kans op enorm toffe goodies en games, dus vergeet ook niet je gegevens achter te laten. Wie weet ga jij er straks wel met die toffe goodies van finalist Dishonored 2 vandoor!

  XGN Game Awards 2016

  XGN Game Awards 2016 - De finale begint!

  Eindelijk is het dan zover. De winnaars van de vierde ronde zijn bekend en het wordt nu écht spannend! Je vanaf nu tot 19 december stemmen op jouw favoriete game. De drie finalisten waar je op kunt stemmen, zijn:

  Deze drie topgames nemen het nu in de finale op tegen elkaar en jouw stem bepaalt wie straks de winnaar gaat worden! De winnaars worden bekendgemaakt op 23 december.

  Vergeet bovendien ook niet te stemmen op de XGN Film Awards, waar de finale ondertussen ook van begonnen is!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.