XGN Game Awards 2015 - Stem op de Wildcard voor ronde 3!

  De derde ronde van de XGN Game Awards 2015 gaat bijna van start! De winnaars van de tweede ronde zijn bekend. Niet alle games uit de tweede ronde zijn meegenomen naar de volgende ronde. Daarom kunnen jullie nu stemmen op de Wildcards voor de derde ronde! Vergeet bovendien niet dat er hele coole prijzen te winnen zijn!

  Via deze pagina kunnen jullie stemmen op een wildcard game die tijdens de tweede ronde is afgevallen, maar volgens jullie wél een kans verdient tijdens de derde ronde. Stemmen op de overgebleven games kan vanaf 14 december, maar tot die tijd heb je dus nog even om een afgevallen game aan de overgebleven acht games toe te voegen. Een van de games in onderstaande poll kan namelijk alsnog een kans maken om Game van het Jaar te worden bij XGN. Wil je dus bijvoorbeeld dat Bloodborne nog een kans maakt om te winnen, stem dan vooral!

  XGN Game Awards 2015 - Stem op de overgebleven Wildcards!

  Bekijk hieronder de afgevallen games. De game met de meeste stemmen krijgt nog één kans, dus ga vooral stemmen! Als reminder zie je hieronder ook nog de berg met prijzen die je kan winnen als je stemt. Wil je dus een van de onderstaande prijzen bemachtigen, breng dan je stem uit en laat je adresgegevens achter!

  XGN Game Awards 2015

  Borderlands: The Handsome Collection

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.