XGN Game Awards 2015 - Stem op de wildcard!

  Woensdag 2 december is het zo ver: de XGN Game Awards 2015 gaan van start! De beste games van dit jaar strijden tegen elkaar om op de felbegeerde eerste plaats terecht te komen. Door middel van de wildcard kan jij beslissen welke games meedoen!

  Voor de XGN Game Awards 2015 hebben we acht verschillende categorieën opgesteld waarop je kan stemmen. Deze categorieën bevatten elk vijf verschillende games. Het gaat dus om 40 games in totaal! Voor meer informatie over deze stemming kan je terecht in het XGN Game Awards artikel.

  Maar het afgelopen jaar zag veel meer gamereleases dan deze 40 genomineerde games. Daarom is er de wildcard!

  Stem op jouw favoriete game in de XGN Game Awards 2015

  De wildcard zorgt ervoor dat jij op een game naar keuze kan stemmen: zelfs wanneer deze niet genomineerd is! Staat jouw favoriete game uit 2015 dus niet in de lijst met genomineerde games, dan kan je hier alsnog op stemmen.

  Dat doe je door te stemmen op de poll onderaan dit artikel. De game met de meeste stemmen van de XGN community, zal alsnog worden toegevoegd! Mis jij dus bijvoorbeeld jouw favoriete game uit 2015 in het lijstje met nominaties? Dan kan je via deze poll jouw stem uitbrengen en wie weet staat jouw favoriete game er op 2 december alsnog bij.

  Stem vanaf woensdag 2 december

  Vanaf woensdag 2 december gaan de stembussen open en is het mogelijk om je stem uit te brengen voor de eerste ronde van de XGN Game Awards 2015. De tweede ronde begint op 6 december, de derde ronde op 14 december. In de vierde ronde oftewel de finale strijden de overgebleven games voor de titel Game of the Year.

  Laat weten welke game niet mag ontbreken tijdens de nominaties en stem op de wild card!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.