XGN Game Awards 2015 - Alle informatie op een rijtje

  Het is alweer eind november, wat betekent dat het bijna tijd is voor de jaarlijkse XGN Game Awards! Binnenkort kunnen jullie gaan stemmen op jullie favoriete games van het jaar. Natuurlijk maak je tijdens de XGN Game Awards 2015 ook weer kans op hele vette prijzen!

  De XGN Game Awards zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij jullie kunnen stemmen op de beste game van het jaar. Daarbij hebben wij tientallen prijzen verzameld die we weg zullen geven aan de stemmers! De prijzen zie je hieronder!

  xgn game awards 2015

  Tijdens de XGN Game Awards krijg je de keuze uit 8 categorieën, die elk uit 5 games bestaan. Deze categorieën lopen van 'beste shooter' tot 'beste racegame' en 'beste actiegame' tot 'beste kidsgame'. Waar we in de voorgaande jaren de categorieën 'beste indiegame' en 'beste download' hadden, zijn deze nu vervangen door 'beste remaster' en 'beste kids game'.

  Voordat we gaan stemmen op de beste games, moet eerst een wildcard bepaald worden. Deze wildcard is één extra game voor een categorie en jullie beslissen welke game dat is! Stemmen op de wildcard gaat via onze Wildcard poll.

  Stem vanaf 2 december

  Het duurt niet lang meer: vanaf 2 december gaan de stembussen officieel open en kunnen jullie in de XGN Game Awards 2015 stemmen op jullie favoriete game van dit jaar! Het gaat hierbij om de volgende 8 categorieën:

  • Beste shooter
  • Beste actiegame
  • Beste avonturengame
  • Beste kidsgame
  • Beste racegame
  • Beste RPG
  • Beste sportgame
  • Beste remaster

  Voor deze categorieën hebben wij een selectie gemaakt uit vijf games waar je op kan stemmen, plus de extra wildcard die door jullie gekozen is. Na de eerste ronde gaan van elke categorie drie games verder naar de tweede ronde, die op 6 december begint.

  XGN Game of the Year

  Vervolgens strijden de winnaars van elke categorie tegen elkaar in de derde ronde, die op 14 december begint, om de titel XGN Game of the Year in de wacht te slepen! Na deze ronde zijn er nog drie games over, waarop je vanaf 18 december in de finale kan stemmen. De stembussen sluiten op 21 december: vanaf dat moment kan er niet meer gestemd worden. De XGN Game of the Year wordt in de dagen daarna onthuld!

  Win vette prijzen!

  Dat is natuurlijk niet alles. Wanneer je stemt op de XGN Game Awards 2015, maak je bovendien kans op hele toffe prijzen. Wij hebben namelijk een prijzenpot verzameld met honderden prijzen, die variëren van toffe nieuwe games tot hele gave goodies! Wil je weten wat je kan verwachten, bekijk dan de XGN Facebookpagina. Wij plaatsen hier vaak updates over de prijzen die we binnenkrijgen.

  Wil je kans maken op deze vette prijzen, dan hoef je alleen maar te stemmen op de XGN Game Awards 2015 en vervolgens je adresgegevens achter te laten. Of je gewonnen hebt weet je in januari: misschien valt er wel een tof prijzenpakket door de brievenbus!

  Heel veel succes gewenst en vergeet niet op je favoriete games te stemmen op de XGN Game Awards 2015 pagina!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.