XGN E3 Fotorapportage van zondag 12 juni

Article
maandag, 13 juni 2016 om 11:01
xgn google image
De eerste dag van de E3 zit er op. Gisteren beten EA en Bethesda de spits af met de persconferenties. XGN.nl is er uiteraard bij aanwezig geweest. Hierbij een E3 fotorapportage van de eerste dag in een reeks foto's.
De eerste dag van de E3 was nog vrij rustig. Onze redacteuren waren aanwezig bij de presentatie van Bethesda en konden als een van de eerste de nieuwe add-on content van DOOM bekijken. Daarnaast hebben ze voor het eerst kennis kunnen maken met Battlefield 1 in een multiplayer potje. Hugo heeft ons een aantal foto's gestuurd voor een E3 fotorapportage dat laat zien hoe het er op de eerste dag aan toe is gegaan.

XGN E3 fotorapportage, Ralph in het ziekenhuis!

De eerste dag van de E3 begon voor onze XGN redactie toch anders dan verwacht. De spanning en sensatie werd onze goede vriend Ralph in het vliegtuig al te veel. In het vliegtoog besloot hij dat de vloer van het vliegtuig even goed getest moest worden en viel flauw. Het resultaat: een hersenschudding. Hierdoor bracht onze redactie de eerste zes Amerikaanse uren door in een ziekenhuis van Los Angeles.
Het gaat inmiddels al een stuk beter met Ralph en hij kon toch aanwezig zijn bij de allereerste hands-on van Battlefield 1! Door de bijna fatale val van Ralph moest onze redactie helaas de presentatie van EA aan zich voorbij laten gaan. Bethesda en de speelbare demo's van EA konden gelukkig wel rekenen op hun aanwezigheid!
De fotoreportages van de andere dagen en al het nieuws van de E3 vind je terug in ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws