XGN Doe Mee: Wie is jouw favoriete bad guy in een game?

Article
zaterdag, 22 november 2014 om 15:00
xgn google image
Na zo'n interlandweekend is het weer tijd voor een gloednieuw voetbalweekend. Of de XGN Doe Mee is één van de weinigen die daar naar uitkijkt. Hoe dan ook, wij blikken even kort terug op de plannen voor diverse heists uit GTA 5 en natuurlijk komt er ook een nieuwe stelling aan bod. Welkom, bij de XGN Doe Mee!
Voordat wij gaan kijken naar onze slechteriken-stelling van deze week, eerst een korte recap van vorige week. Daarin werd er aan jullie gevraagd wat voor een soort heist jullie graag willen zien in GTA Online. En het was een lastige keuze om te kiezen, want er waren meerdere goede en briljant bedachte antwoorden - de Doe Mee kijkt naar jullie, xjason010 en thijsknvb. Toch is Mathy de winnaar van deze week geworden:
Wauw. Simpelweg dat. Het beeld is al gevormd en de XGN Doe Mee denkt zelfs een klein beetje aan een bepaalde aflevering van Breaking Bad, zonder daar verder iets over te zeggen - gaat dat zien! Rockstar moet maar eens contact gaan leggen met Mathy, want zo'n missie zou een heerlijke opfriscursus zijn voor iedereen die San Andreas heeft gespeeld en ook leuk en interessant voor nieuwe spelers in het GTA-universum.
Eerst tijd voor de nieuwste stelling! Gisteren brachtten wij al ons lijstje uit van de top 5 bad guys in videogames, maar ons rest echter nog één vraag: wat is nou jouw favoriete bad guy uit een game? Staan ze prominent in het lijstje of ontbreken ze, terwijl jij er toch een soort warm gevoel van krijgt. Of koud gevoel, dat kan ook. De stelling is dan ook:

Wie is jouw favoriete bad guy in een game?

Dus ja, vertel ons welke slechterik in jouw favorietenlijstje behoord en ook wel belangrijk, waarom zit hij in dat mooie lijstje. Was het door een episch eindgevecht, het treiteren tijdens het gamen of gewoon omdat het een diabolisch wezen is wat verdiend gedood te worden Wij horen het graag!
Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien wij je volgende week weer terug bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!