Game over - Top 5 manieren om te sterven in videogames

Article
zaterdag, 22 november 2014 om 13:27
xgn google image
Normaal gesproken is doodgaan in een game niet leuk. Het brengt vaak frustraties met zich mee en het resulteert vaak in het opnieuw moeten spelen van een level. Soms is doodgaan in een game zó episch, dat je het alleen maar vet kan vinden. XGN telt af: de top 5 beste manieren om dood te gaan in games.

5. Tomb Raider

Wat er gebeurt in de reboot van Tomb Raider als je dood gaat is over het algemeen onvergevelijk bruut. Liefhebbers van zwartgallige humor kunnen deze scenes waarschijnlijk wel waarderen omdat ze zo geweldadig zijn dat ze Jack Thompson een hartaanval zouden bezorgen.
62199 3

4. Final Smash

Als een Smash Ball verschijnt in Super Smash Bros. wil iedereen die zo snel mogelijk te pakken krijgen. Het maakt uiteindelijk niet uit wie hem krijgt, want het eindresultaat is altijd spectaculair. Tenminste, de meeste Final Smashes dan.
62200 3

3. BrainDead 13

WARNING: extreme cartoon violence! Pronkt deze game trots op de achterkant van de doos. Braindead 13 lijkt in eerste instantie een game met vrolijke cartoony graphics, maar als je in deze game een fout maakt wordt dit genadeloos gestraft...met een epische scene! Hoewel er in deze scenes geen bloed voorkomt zijn ze zo creatief dat het alleen maar gaaf kan zijn.
62201 3

2. Dead Space 2 Eye Surgery

O wee als je dit stuk in Dead Space 2 verkeerd doet... dan voel je de wraak van de ooglasermachine! Dit moment is bekend onder gamers omdat het zo belachelijk geweldadig is, waardoor je ondanks dat je het weer opnieuw moet doen toch erom kan lachen.
62202 3

1. Fatalities in Mortal Kombat

Normaal gesproken is ingemaakt worden met een fighting game ontzettend frustrerend, behalve bij Mortal Kombat. De Fatalities zijn zo over the op dat je het alleen maar episch kan vinden.
Is er nog iets wat wij gemist hebben? Laat het ons weten in de comments!