XGN Doe Mee: Wie is je favoriete Super Smash Bros.-personage?

Article
zaterdag, 04 oktober 2014 om 11:40
xgn google image
Van PlayStation TV gaan we weer terug naar Nintendo, in deze nieuwe editie van XGN Doe Mee. Wie wist iets zinnigs te zeggen over PlayStation TV en wie speelt er al Super Smash Bros.?
PlayStation TV verschijnt in november in Nederland en daar is al veel om te doen. Oude PlayStation-games spelen, zelfs als je niet per se bij je PlayStation in de buurt bent, dat moet veel gamers toch als muziek in de oren klinken? Niet helemaal, de reacties onder onze vorige XGN Doe Mee. Iedereen vond het saai en zag er geen brood in. Chris Boers wist z’n gevoelens goed te verwoorden:
Een prachtige reactie, waar je het natuurlijk mee eens kunt zijn, maar ook mee oneens. De verkoopcijfers en onze review van PlayStation TV zullen het ons leren volgende maand. Van Sony gaan we weer even terug naar Nintendo. Sinds gisteren is Super Smash Bros. officieel uit op Nintendo 3DS en Wii U volgt nog.
Maar, je hoeft geen 45 euro neer te tellen om aan dit nieuwe deel in de franchise te beginnen: je kunt namelijk gratis een demo downloaden in de eShop. Een beetje 3DS-gamer heeft dit natuurlijk allang gedaan, en daarom willen we van jou weten:
Wie is je favoriete Super Smash Bros.-personage?
Ik vind de Villager een hele grappige toevoeging, omdat hij er zo onschuldig uitziet maar dat absoluut niet is. Maar, ik heb nog lang niet genoeg tijd gehad om al die andere personages ook goed te testen, dus wie weet denk ik er volgende week wel heel anders over! Ik ben natuurlijk niet alleen nieuwsgierig welk personage jouw voorkeur heeft, maar ook waarom. Laat het achter in de reacties, maak het grappig, doe er iets geks mee, en wie weet word jij er volgende week uitgepikt!