XGN Doe Mee: Welke LEGO-game zou jij graag willen zien?

Article
zaterdag, 22 maart 2014 om 20:03
xgn google image
Stap even uit je titan, ga voor de verandering even niet dood in Dark Souls 2, want het is tijd voor een korte gamebreak. Eentje waarin we gaan filosoferen over plastic blokjes uit Denemarken, maar waarin we ook terugkijken op onze ideale virtual reality ervaringen.
Vorige week zette Erik zijn Oculus Rift even af om je te vragen in welke game je jouw ideale virtual reality ervaring zou willen krijgen. Een interessante kwestie waarmee je natuurlijk allerlei gekke kanten opkan. Wellicht heb je gekozen voor Yoshi's New Island, omdat je dan het gevoel hebt dat je die schattige diertjes eindelijk eens kunt knuffelen. Of misschien ben jij een viezerik en kies je Leisure Suit Larry.
Dat is het toffe aan virtual reality, je kunt het helemaal in je eentje beleven (en het kan natuurlijk weinig kwaad). Wat een vrijheid. XGN’er RG-force moest bij dit onderwerp denken aan een anime, een Japanse cartoon:
Het is een beetje luguber natuurlijk, want je hebt net als in de anime ook zo’n bril op, maar goed een beetje horror is nooit weg toch? Iedereen die Outlast heeft gespeeld weet dat het soms best lekker kan zijn om zo op zijn tijd een hoedje en een sjaaltje te schrikken. Plus, de videoband van The Ring werd ook goed verkocht, toch?

Nieuwe stelling van de week

In februari werden we getrakteerd op een LEGO-game van de LEGO-film en over enkele weken kunnen we ons alweer in een wereld vol studs en rode blokjes storten in LEGO The Hobbit. Aangezien ontwikkelaar TT Games wel erg veel haast heeft met het uitbrengen van LEGO-games tegenwoordig, is het misschien een idee om ze wat inspiratie te geven voor het volgende succesverhaal. Vandaar de stelling van deze week:
Welke LEGO-game zou jij graag willen zien?
Ik zie het bijvoorbeeld helemaal zitten om ons in een LEGO-wereld te storten die helemaal bestaat uit sprookjes, zoals de tv-serie Once Upon A Time, maar dan beter. Benieuwd waar jullie mee op de proppen komen en wiens antwoord uiteindelijk tot de tofste reactie wordt uitgeroepen in de nieuwe editie van XGN Doe Mee. Tot volgende week!

Populair Nieuws