XGN Doe Mee: Welke games spelen jullie tijdens de examenperiode?

Article
zaterdag, 26 mei 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of mods belangrijk zijn. Iedereen lijkt dezelfde mening te hebben: mods kunnen een belangrijk onderdeel zijn van een spel. Mensen met consoles vinden het dan ook jammer dat mods meestal enkel beschikbaar zijn op de PC. De gameplay wordt verlengd en je hebt zo meer waarde voor je geld. Ook LunaSense vindt mods erg leuk maar kan ook leven zonder. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
Jullie kennen het gevoel vast wel. Je bent aan het studeren en plots hoor je een stemmetje in je hoofd. Het is je PC of je console die smeekt om te gamen. Je probeert het te negeren en van je af te zetten, maar het lukt gewoon niet. Uiteindelijk geef je toe aan die stem en zet je al je papierwerk aan de kant om te gamen. Maar je hebt slechts beperkte vrije tijd en dus moet je keuzes maken. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke games spelen jullie tijdens de examenperiode?
Telkens als ik examens heb, ga ik op zoek naar korte, kleine games waar je snel een half uurtje aan kunt besteden. Vorig jaar speelde ik de hele tijd Angry Birds terwijl ik eigenlijk moest leren. Snel enkele varkens tegen de grond katapulteren en hop, weer de boeken in. Dit jaar hou ik me vooral bezig met League of Legends. Een gemiddeld potje duurt twintig tot veertig minuten, wat ook perfect is voor me.

Populair Nieuws