XGN Doe Mee: Welke game vond jij, nadat het uitgesteld werd, het wachten niet waard?

Article
zaterdag, 13 november 2010 om 17:15
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we welk vervolg nooit het daglicht had mogen zien. Bijna iedereen gaf een ander antwoord, van Far Cry 2 tot Fable II en Call of Duty: Modern Warfare 2. Er was maar één spel dat we met een lichte meerderheid kunnen kronen tot slechtste vervolg en dat is SAW II: Flesh and Blood. Jullie vonden deeltje één al verschrikkelijk en snappen dan ook totaal niet waarom er een vervolg verscheen. Vgamer is van mening dat de Guitar Hero vervolgen een vorm van uitmelkerij zijn. Hij wist zich het best te verwoorden en is daarom onze winnaar van vorige week.
Games worden maar al te vaak uitgesteld, tot grote ergernis van de fans. Een mooi voorbeeld hiervan is Gran Turismo 5, dat toevallig deze week weer een nieuwe datum kreeg. Ook Duke Nukem Forever zal na een kleine eeuwigheid dan toch nog verschijnen. Na zulke lange wachttijden verwacht je dan ook een topgame maar dit is niet altijd het geval. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke game vond jij, nadat het uitgesteld werd, het wachten niet meer waard?
Toen ik enkele jaren geleden voor het eerst keek naar de trailer van The Saboteur, viel mijn mond open van verbazing. De trailer beloofde een heel cool en kunstzinnig spel waarbij je al sluipend nazi's moest neerleggen. Het spel werd echter enkele keren uitgesteld maar dat kon me niet schelen, ik moest en zou het spel hebben. Toen The Saboteur eenmaal verscheen in het najaar van 2009 was ik toch wel erg teleurgesteld. Het spel was goed, maar lang niet zo goed als Pandemic en Electronic Arts ons hadden beloofd. Nadat ik het uitgespeeld had, werd het meteen verkocht.