XGN Doe Mee: Welk gamerecord zou jij graag op jouw naam willen hebben staan?

Article
zaterdag, 04 januari 2014 om 11:00
xgn google image
Het weekend is weer begonnen en om de zaterdag goed te beginnen, is het weer de hoogste tijd voor de XGN Doe Mee! We zijn namelijk erg benieuwd naar de mening van jou, onze trouwe lezer. Vorige week hebben we de klassieke rubriek opnieuw afgetrapt, en is jullie een nieuwe vraag voorgelegd. Vandaag blikken we hierop terug en hebben we meteen een nieuwe stelling waar jullie je hersenen over kunnen laten kraken. Wees niet bang, lees gerust verder!
Vorige week zaterdag waren we nieuwsgierig of de afwezigheid van backwards compatibility op de nieuwe consoles voor jullie een gemis is. Interessant genoeg zijn de meningen hierover best uiteengelopen. Een deel van jullie vindt dat Sony en Microsoft het gewoon mogelijk hadden moeten maken om oudere games op de Xbox One en PlayStation 4 te kunnen spelen. Maar van sommigen hoeft het absoluut niet en kijken zij liever vooruit. Voor beide partijen valt wat te zeggen, om eerlijk te zijn.
Daarom kiezen we deze week gewoon voor twee woordvoerders van beide fronten. Lekker rebels.
Het JA-front wordt deze week geleid door XGN-lid SuperDre. Hij heeft een gigantische stapel PlayStation 3 games liggen die hij niet meer zou kunnen spelen als zijn trouwe console kapot zou gaan. Daarom moet Sony's nieuwe console in zijn ogen absoluut backwards compatible zijn:
Het NEE-front wordt sterk vertegenwoordigd door de XGN'er AlbertHeijn, die steevast vooruitkijkt en zonder twijfel innovatie op de voorgrond zet:
Kort maar krachtig. Hoe je er echter ook tegenover staat, feit blijft in ieder geval dat de huidige versie van de nieuwe consoles niet backwards compatible is.
Maar goed, het is tijd voor de nieuwe stelling van deze week. Deze luidt als volgt: Welk gamerecord zou jij graag op jouw naam willen hebben staan? Het hoeft in jouw huidige situatie niet per sé haalbaar te zijn, dus maak je geen zorgen. Zolang het maar een geweldig record is. Laat jouw eigen creativiteit lekker de vrije loop! Misschien de meest gespendeerde game-uren achter elkaar terwijl je in een kleine kist zit? Of het record aantal mensen overgehaald om te gaan gamen terwijl je in een kostuum van Wonder Woman over straat rent? Noem het maar en het kan.
Welk record ik op mijn naam zou willen hebben staan? Het record meest gewonnen professionele tennismatches terwijl je tegelijkertijd ook nog eens druk en succesvol bezig bent met Wii Tennis. Vergt een verdomd goede multitasker, maar oefening baart kunst. Als dit record nog niet bestaat, dan moet deze er verdomd snel komen. Pronto!

Populair Nieuws