XGN Doe Mee: Wat zijn jouw verwachtingen van PlayStation TV?

Article
zaterdag, 27 september 2014 om 16:55
xgn google image
Het mag dan wel het laatste mooie weekend zijn van dit jaar, voor ons is er altijd reden om binnen te blijven. Een extra reden? Dat is natuurlijk XGN Doe Mee met deze week: 3DS'en en PlayStation TV.
Het mooie aan de stelling van vorige week, is dat Nintendo in de week dat de stelling online was ook nog eens met een extra aankondiging kwam. Hoewel ik erg gecharmeerd ben van die doorzichtig blauwe 2DS, is mijn mening dat Nintendo er een beetje in doorslaat. Ik ga voor die Amiibo's, niet voor een nieuwe nogwat-DS die dan wel of geen speciale games krijgt of wat dan ook. Het leuke is dat menig reactie ongeveer gelijk is aan die van mij op de stelling. Ik vond de opmerking van Knoet echter heel opvallend en daarom heeft die deze week de spotlight:
Het is inderdaad lastig te bepalen wat nu belangrijker is. Ik heb namelijk liever een nieuwe handheld, maar aan de andere kant is 3DS nog steeds helemaal fantastisch in mijn ogen, dus wat kan er nog mee worden gedaan om het briljanter te maken? Ik weet het niet. Het valt natuurlijk de betwijfelen of Nintendo binnenkort met een nieuwe console komt, aangezien Wii U zich nog wel moet bewijzen. Er wordt ongetwijfeld wel al over nagedacht in Japan, als ze het niet te druk hebben met nieuwe 3DS'en bedenken natuurlijk!

Nieuwe stelling

Nintendo heeft inmiddels weer genoeg aandacht gehad, tijd dat we het over Sony gaan hebben. We weten inmiddels dat in november PlayStation TV verschijnt en daar wordt al enorm naar uitgekeken. Voor 100 euro koop je het kastje waarmee je PS Vita-games en oude PlayStation-games kunt spelen. Nu kan dat kastje nog veel meer dan dat, maar daar kun je een heel apart artikel aan wijden. Vandaag even niet, want ik wil namelijk graag van jullie het volgende weten:
Wat zijn jouw verwachtingen van PlayStation TV?
Ik ben benieuwd of jullie hem zelf gaan kopen, of misschien voor de feestdagen hopen te krijgen. Of dat jullie denken dat Sony er te weinig mee gaat doen, of juist teveel? Wat denk jij dat er zo tof zal zijn aan PlayStation TV? Laat jouw mening hieronder achter en wie weet wordt hij volgende week uitgelicht in XGN Doe Mee!

Populair Nieuws