XGN Doe Mee: Wat vind jij van Xbox Games with Gold?

Article
zaterdag, 28 juni 2014 om 15:00
xgn google image
Het weekend is aangebroken en voor de meesten van jullie is die 'welverdiende' zomervakantie ook een feit. Met het oog op de WK-wedstrijd van Nederland tegen Mexico morgen doet XGN een poging om de spanning wat te verlichten. En dat kan uiteraard met een gloednieuwe XGN Doe Mee!
Voordat we het diepe induiken blikken we eerste even terug op vorige week. Mijn collega Laura is ook geïnteresseerd in de edele sport van het balletje trappen, maar dat dan in een digitale vorm. De stelling was dan ook: welke voetbalgame speel jij het liefst tijdens dit Wereldkampioenschap? Met slechts een paar footie's moet dat toch niet zo'n ontzettende breinbreker zijn. Toch?
Eigenlijk niet, al kijken de meesten waarschijnlijk het WK lekker op de bank met een een oranje tompouce inclusief rood-wit-blauw-vlaggetje en een glas cola. Reactie van de week en eeuwige faam gaat naar Ita-Man, die duidelijk een rechtszaak moet gaan aanspannen.
De voorkeur gaat duidelijk uit naar het fysieke spelletje. Zijn de XGN-ers eigenlijk een beetje sportief of vinden wij Wii-Fit al te veel van het goede? Enfin, laten we het daar maar een andere keer over hebben. Goed, even tot de orde van de middag. Een nieuwe stelling!

Wat vind jij van Xbox Games with Gold?

Xbox Games with Gold. De maandelijkse actie van het Amerikaanse bedrijf waarbij je twee - soms drie - games gratis kunt downloaden. In juli zijn Gotham City Imposters en BattleBlock Theater voor niks binnen te halen. Maar wat vinden jullie nou van die actie van Microsoft, die precies één jaar geleden werd aangekondigd tijdens de E3 van 2013. Is het een slimme actie of loopt die grote M domweg achter Sony aan?
Ikzelf ben redelijk te spreken over de opzet van Microsoft. Elke maand twee gratis games is gewoon hartstikke gaaf, maar het zijn allemaal wel oude(re) games en ook vaak arcadetitels. Op dat gebied wint Sony gewoon, die voor de maand juni 'gewoon' Dragon's Crown en NBA 2K14 weggeven. Relatief gezien toch wel iets anders dan de twee bovenstaande games.
Maar het draait bij de Doe Mee om jullie visie. Laat het ons weten in de reacties hieronder en misschien ben jij volgende week wel de ster van de nieuwste XGN Doe Mee!

Populair Nieuws