De 5 coolste Battlefield kills

  Battlefield is een gigantische franchise die enorm populair is. De Battlefield games zijn vooral bekend om hun grote maps en, zoals ontwikkelaar DICE het zegt, de 'all out war' ervaring. We weten dat de games een brede hoeveelheid wapens en voertuigen kennen waar je enorm creatief mee aan de slag kunt.

  Van snipers tot het springen uit vliegtuigen, wij hebben een lijst gemaakt met de vetste kills die Battlefield 4 en Battlefield 3 kennen. We hebben hier gekeken naar een bepaalde geluksfactor, maar natuurlijk ook naar mensen die de intentie hadden om hun bijzondere kill op die exacte wijze te maken. Wij hebben vijf kills op een rijtje gezet die je maar zelden ziet.

  5. Van onderen!

  De eerste kill komt uit Battlefield 4 en dit is een kill die niet zo zeer te maken heeft met geluk, maar vooral met skills en inzicht. In deze clip zie je iemand van een dak afspringen en zijn parachute openen. Vervolgens zweeft hij gracieus door de lucht richting een vijandelijke helikopter en gooit dan C4. Wat er vervolgens gebeurt is geen verassing. De heli ontploft en de kill komt op naam van de man die door de lucht zweeft.

  Zelf noemt de uploader van de video het 'de beste kill ooit', maar wij hebben nog vier andere kills voor je in de aanbieding met acties die net iets specialer zijn deze clip.

  4. Blindelings raak

  De volgende persoon wist van drie kilometer in Battlefield 4 een persoon te vellen mijn zijn sniper. Bij Battlefield kennen kogels daadwerkelijke daling en dit is ook terug te zien in de video. De schutter moet een gigantische hoogte omhoog mikken om de persoon te raken. Het lijkt hierbij alsof hij zijn wapen meer als artillerie gebruikt dan als sluipschuttersgeweer.

  De persoon die deze kill op zijn naam heeft gezet, heeft het waarschijnlijk al gigantisch veel meer proberen te doen, maar dat maakt het er niet mooier op. Zijn doelwit is dusdanig ver weg dat je niet eens ziet waar hij loopt. Daarom verdient deze kill een terechte plek in de top 5.

  3. Mis.. oh wacht!

  De volgende in de lijst heeft een goede dosis geluk, maar dat maakt de kill uit Battlefield 4 deels zo mooi. De schutter had als bedoeling om met zijn SMAW een helikopter uit de lucht te schieten. Het probleem is alleen dat de speler geen geweldige schutter is en hij te laag mikt. Dit is het moment waar geluk bij komt kijken.

  Vlak na het moment dat de speler het projectiel afschiet en hij onderweg is, springt er iemand uit de helikopter die de dans wil ontspringen. Midden in de lucht heeft deze persoon de pech om het explosieve projectiel te koppen waarna hij een onfortuinlijke dood sterft.

  2. Gouden wissel

  De volgende kill uit Battlefield 3 heeft alles te maken met enorme precieze en geweldige timing. De persoon in dit filmpje wordt op de hielen gezeten door een jet en bedenkt een creatieve manier om van deze persoon af te komen. Hij vliegt met zijn jet verticaal omhoog en springt uit zijn jet. Vervolgens pakt hij zijn sniper en weet zijn achtervolger een kogel tussen zijn ogen te plaatsen.

  Deze kill heeft een terechte tweede plek, omdat het een combinatie is van geluk en een enorme hoeveelheid skills. Niet alleen weet de speler zijn achtervolger te doden, hij doet dit ook nog met een sniper en maakt een headshot. Op het internet zijn er meerdere Battlefield-acrobaten die dit soort capriolen uitvoeren, maar zij doen dit met een raketwerper. En als klap op de vuurpijl gaat de persoon er in het filmpje er ook nog met de jet van zijn tegenstander vandoor.

  1. Kiekeboe

  De kill die met stipt op nummer één staat is een clip waarin een hoop planning, geluk en een enorm hoeveelheid skills zitten verwerkt. Er neemt een persoon plaats in een tank waar C4 onder ligt. Tegelijkertijd zorgt zijn teamgenoot ervoor dat hij in een jet zit en een achtervolger op zijn hielen heeft die ook in een jet zit.

  Na het goedzetten van de tank op de C4 lokt de teamgenoot in de jet de achtervolger mee richting de tank. De C4 onder de tank wordt opgeblazen en in mid-air schakelt de tank de achtervolgende jet uit.

  Het mooie aan het einde is de reactie van de piloot. In de chat geeft hij in één woord aan hoe stomverbaasd hij is. De heren in het filmpje hebben het waarschijnlijk enorm vaak over moeten doen, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Dit is veruit de tofste kill die Battlefield 4 kent.

  Battlefield 4

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.