Steam Summer Sale Tip van de Dag: Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

Article
zaterdag, 28 juni 2014 om 16:04
xgn google image
Een nieuwe dag, een nieuwe lading aanbiedingen in de Steam Summer Sale. En een nieuwe tip van XGN over de game die je vandaag moet kopen. Dit keer is het Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut.
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut is vandaag in de aanbieding van €19,99 voor €4,99, maar liefst 75 procent korting!

Deus Ex: Human Revolution is een ervaring

Deus Ex: Human Revolution is cyberpunk science-fiction RPG die afspeelt in de toekomst. Augmentations staan centraal in het spel, verscheidene implantaten die mensen robotische eigenschappen geven, zoals het vermogen om door muren heen te kijken.
Je speelt als Adam Jensen, die teruggebracht wordt uit de dood met behulp van augmentations. De Director's Cut van Deus Ex: Human Revolution bevat verbeterde boss gevechten, AI en graphics, en de The Missing Link DLC.
De Director's Cut kreeg van ons een enthousiaste recensie en een 8.5, het origineel kreeg in onze recensie een 9.6. Wij laten deze reviews voor zichzelf spreken:
Kortom, Deus Ex: Human Revolution is een must voor elke RPG fan, en de verschillende gameplay mogelijkheden zullen er voor zorgen dat je het spel opnieuw wilt spelen, gewoon om te kijken wat er gebeurt als je situatie anders had aangepakt.