XGN Doe Mee: Wat is jouw favoriete horrorgame?

Article
zaterdag, 19 juli 2014 om 15:00
xgn google image
De zon straalt als nooit te voren en daardoor zijn de meesten van ons allemaal buiten te vinden op verkoelende plekjes. Toch is er een kans aanwezig dat velen van jullie levend verbranden buiten als jullie je liefkozende holletje verlaten. Een goede reden om lekker in huis te blijven - een ventilator is wel verplicht daarvoor - en te gamen. Maar voordat je met die activiteit mag beginnen hebben wij eerst nog een XGN Doe Mee voor je. Verplichtingen eerst hè!
Eerst even een korte terugblik op vorige mijn week. Mijn lieftallige collega Laura was benieuwd naar jullie favoriete vechtersbaas en met wie jullie een flink potje kont willen schoppen in de nieuwste Mortal Kombat game, Mortal Kombat X. De meest originele comment gaat naar aarjen116 die graag Hugo een fatality ziet doen - wat dat mag zijn, mogen jullie zelf bedenken! Toch gaat de reactie van de week naar thecommander die de competitie wil uitschakelen met Goro en kiest voor kracht.
Andere publieksfavorieten zijn Stryker en Scorpion, maar daar vertel ik jullie natuurlijk niks nieuws mee. Andere klassiekers als Sub-Zero, Johhny Cage. Jade en nog té veel personages zullen waarschijnlijk weer van de partij zijn. Of NetherRealm Studios ons nog gaat verbazen met een nieuwe reeks aan vechtersbazen is nog maar de vraag. Eerst die nieuwe stelling!

Wat is jouw favoriete horrorgame?

Zweten. Het weer buiten dwingt onze zweetklieren tot overuren, maar er is nog iets anders wat daarvoor kan zorgen: horror! In het pikkedonker, met alleen het licht van je beeldscherm en dan op avontuur of wegrennen voor een spookachtige seriemoordenaar. Ja, die games waardoor je soms al snel richting het toilet sprint.
Ikzelf ben op het gebied van horror soms best wel een broekpoeperd, maar ik probeer toch de meeste games te spelen. Amnesia: The Dark Descent liet mij huilen in een hoekje, maar mijn favoriete horrortitel is toch echt F.E.A.R. Demonen, monsters en spoken zijn eng, maar het kleine meisje Alma boezemt mij nog steeds angst in. De momenten dat zij voorbij rende...
Maar wat is jullie favoriete horrorgame? Het spel waardoor je begon te gillen als een dertienjarig meisje of je monitor voor een onbepaalde tijd even uitzette. Laat het ons weten in de reacties hieronder en we zien jullie volgende week weer in de XGN Doe Mee. Tot dan!

Populair Nieuws