Wat speel jij dit weekend?

  Het wordt alsmaar wamer in Nederland. De tropische temperaturen zijn bereikt en er wordt massaal naar verkoeling verzocht. Weet jij ondanks al die hitte toch je hoofd koel te houden?

  Het is werkelijk waar niet te doen op het moment in Nederland. Ventilatoren maken overuren en het lijkt erop dat iedereen rustig aan doet. In de gamesindustrie lijkt dit niet anders, want er is deze week vrijwel niks verschenen. De titels die wel uit zijn gekomen zijn niet super denderend, maar laten we toch een kijkje nemen.

  Ontsnap ongezien

  De eerst op de lijst is Light - Sneak, Hack, Steal. In deze top-down actiegame ben je ontvoerd door een geheimzinnige organisatie en kom je erachter dat ze experimenten uitvoeren op onschuldige mensen. Aan jou de taak om zonder wapens de beveiliging te omzeilen en veilig uit de vestiging te komen. Hoewel de titel niet heel groot is aangekondigd, kan deze indietitel wel een leuke verassing zijn tussen alle grote namen.

  Ben je meer van de mobiele games, dan is Just Dance Now misschien iets voor jou. De app is sinds deze week te downloaden op je smartphone en laat je alleen, of met vrienden, dansen op diverse nummers. Het principe is wel bekend bij de meesten, maar je hebt nu dus ook geen televisie meer nodig om die heupen los te schudden. Wie een poging waagt, alvast veel geluk gewenst!

  Wat speel jij dit weekend?

  Zit er deze week niks tussen voor je, wees dan niet getreurd. Deze maand komen er namelijk nog een aantal mooie titels aan. Wat te denken van The Last of Us: Remastered bijvoorbleed. Het avontuur van Naughty Dog mag dan wel een jaar oud zijn, maar met verbeterde graphics en een heleboel content zul je niet snel teleurgesteld zijn. Wat ga jij dit weekend allemaal doen? Laat het hieronder weten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.