XGN Doe Mee: Voor welk product zou jij dagenlang voor een winkel kamperen?

Article
zaterdag, 22 september 2012 om 18:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht?
Vorige keer vroegen we of jullie van plan zijn om bij de release meteen over te schakelen op Windows 8. Uit de reacties blijkt dat veel mensen meteen naar de nieuwe Windows zullen stappen. Anderen zijn minder overtuigd, dit omdat ze slechte ervaringen hebben met de bèta of omdat ze geen nieuwe Windows willen zolang alles nog goed werkt met Windows 7. Johanneslol was ook niet overtuigd van de bèta, maar is alsnog van plan om het nieuwe besturingssysteem aan te schaffen. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
Sommige mensen moeten absoluut de laatste nieuwe snufjes in huis hebben. Ze bestellen games en apparaten al maanden voor de release en gaan deze dan om middernacht al ophalen. Anderen gaan een stapje verder en kamperen dagenlang voor de winkel zodat ze de eersten zijn met het toestel in handen. Momenteel zijn er al mensen aan het kamperen voor winkels om de iPhone 5 te bemachtigen. Dit toestel verschijnt echter pas op 28 september. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Voor welk product zou jij dagenlang voor een winkel kamperen?
Ik denk niet dat ik voor welk product dan ook zou willen kamperen voor de winkel. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van kamperen, maar niet als dat gebeurt in het midden van de drukke stad. Als ik echt iets wil, dan pre-order ik het wel. Vaak heb je het dan nog op de dag van release. Dat ik het toestel dan enkele uren later heb, maakt me niet uit. Misschien dat ik het op een jongere leeftijd wel gedaan zou hebben voor Halo 2, maar nu heb ik gewoon te veel om handen om me daar mee bezig te houden.

Populair Nieuws