XGN Doe Mee: Van welke game wil jij het einde herschrijven?

Article
zaterdag, 29 oktober 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en wanneer? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat voor jullie de perfecte multiplayer map is. Haast iedereen bekijkt het groots en verlangt naar gigantische open mappen waar erg veel mensen tegelijk op kunnen spelen. Voertuigen zijn voor jullie dan ook een absolute must. Slechts enkelen willen spelen op kleine mappen met kleine dorpjes om zo meer schade aan te richten met de shotgun of het machinegeweer. LunaSense heeft duidelijk al goed nagedacht over zijn ideale online map. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende opsomming:
Gefeliciteerd, we sturen Cliff Bleszinski even naar je toe en die map is zo gemaakt.
Slechts weinig zaken zijn zo belangrijk voor een game als het verhaal. Een goed verhaal kan je helemaal meesleuren in een virtuele wereld. Een goede cliffhanger of een verrassend einde kan dan ook die beslissende final touch geven aan een game. Het is dan ook jammer als een verhaal niet helemaal eindigt zoals jij het wil. Het kan je een slecht gevoel geven, alsof al je harde werk voor niets was. Precies daarom luidt de vraag van deze week als volgt: Van welke game wil jij het einde herschrijven?
Van mij mag elke game waarin je trouwste vriend je uiteindelijk verraadt, herschreven worden. Dit soort einde is wel erg cliché geworden waardoor ik er steeds bij elke game rekening mee hou, dat je vriend je vijand kan worden. Doordat het zo cliché is, komt de grote onthulling ook niet zo hard meer aan. Maar goed laat ik eens een echte titel noemen. Super Mario Brothers! Je riskeert je leven, springt over lava, vecht tegen dodelijke wezens en verslaat Bowser om prinses Peach te redden en ze zegt enkel dit: "Bedankt om me te redden Mario. Druk op 'B' om het avontuur opnieuw te beginnen". Dat is het. Geen plaatsje op de troon, geen geld en zelfs geen vluggertje in het kasteel van Bowser.

Populair Nieuws