XGN Doe Mee: Schakel jij bij de release meteen over op Windows 8 en waarom?

Article
zaterdag, 08 september 2012 om 17:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht!
Vorige week vroegen we of eSports ooit mainstream zullen worden. De meningen zijn erg verdeeld. De helft zegt dat eSports steeds populairder worden en dat die lijn doorgetrokken zal worden tot in de mainstream. De andere helft is dan weer van mening dat eSports voor altijd een sport voor hardcore gamers zullen zijn. Ubiytsa is van mening dat gamen over enkele jaren zelfs niet meer mainstream zal zijn. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
Op 26 oktober ligt Windows 8 in de rekken en kan iedereen Windows draaien op computers, netbooks, smartphones en tablets. Microsoft hoopt dat klanten van al deze producten de Windows 8 versie gaan kopen. Het bedrijf heeft er dan ook voor gezorgd dat het besturingssysteem soepel draait op vrijwel elk toestel. Bovendien zal Kinect ook toegankelijk zijn met Windows 8 computers. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Schakel jij bij de release meteen over op Windows 8 en waarom?
Zelf ben ik niet echt van plan om meteen over te schakelen op Windows 8. Ik heb een tijdje meegedaan aan de bèta, maar ik ben nog niet volledig overtuigd van de functionaliteit. Ik ga zonder twijfel volgend jaar overstappen aangezien ik gewoon hou van nieuwe technologie en programma's. Ik ben enkel niet gehaast om Windows 8 bij de release te halen. Ach, een succes zal Windows 8 toch wel worden volgens mij.

Populair Nieuws