XGN Doe Mee - Is de AC Unity actie van Ubisoft goed?

Article
zaterdag, 29 november 2014 om 15:00
xgn google image
De winterse kou waait over ons al koude kikkerlandje en daardoor is opgesloten zitten achter je televisiescherm of computerscherm gewoon verplicht. De XGN Doe Mee doet hier dan ook enthousiast aan mee en verlaat de komende dag het huis niet meer.
Een week geleden vroegen wij aan jullie wie nou jouw favoriete bad guy uit een game is. Helaas waren er slechts twee reacties, dus het kiezen werd niet echt bijster lastig deze keer voor de Doe Mee. De winnaar is, wederom, Mathy:
Handsome Jack was zeker een merkwaardige eindbaas, die een beetje doet denken aan Gruntilda van Banjo Kazooie. Een haaruittrekkende vijand, die jou de hele weg naar het eindstation belachelijk maakt en constant uitdaagt. Het moment dat je uiteindelijk bij hem bent is dan ook bevredigend tot op het bot.
Tijd voor die nieuwe stelling! Twee weken geleden kwam Assassin's Creed Unity alweer uit en vanaf de eerste dag wordt de game geplaagd door bugs en glitches. Ubisoft liet lang niets weten, maar heeft afgelopen week dan bekendgemaakt dat er problemen met de game zijn; ter compensatie krijg je een gratis game - mits je een season pass hebt - of gratis DLC.
De XGN Doe Mee vraagt aan jullie: is dit een goede actie? Aan de ene kant is het wel tof van Ubisoft dat zij zo'n actie doet, maar je kunt ook je afvragen: waarom breng je spel uit als je weet dat hij nog niet helemaal klaar is? Wij zijn vooral benieuwd naar jullie reacties.
Dus laat het hieronder weten wat jij van Ubisoft's actie vindt qua Assassin's Creed Unity. Voor nu een prettig weekend en tot volgende week bij een gloednieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws