XGN Doe Mee: Hoe ziet jouw ultieme multiplayer map eruit?

Article
zaterdag, 22 oktober 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom. De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat de engste game is die jullie al hebben gespeeld. Ik was blij verrast toen ik las dat verschillende mensen, net zoals ik, al aan de slag zijn gegaan met Amnesia: The Dark Descent. De meeste mensen vinden wel dat de Dead Space franchise over de engste games beschikt. Phantasmagoria is de engste game die kuroda al heeft gespeeld. Ik ga hem eens even laten schrikken door hem uit te roepen als winnaar van vorige week. Dit was zijn antwoord:
Spellen als Gears of War 3 hebben een functie waardoor spelers kunnen stemmen op hun favoriete multiplayer map voordat een online potje van start gaat. Geweldig voor diegenen die de populaire mappen leuk vinden, maar gamers die liever op de minder populaire mappen willen spelen, krijgen bijna nooit de kans om dit te doen. Of je nu houdt van shooters, strategiegames of role-playing games, iedereen heeft wel een favoriete online map. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Hoe ziet jouw ultieme multiplayer map eruit?
De laatste dagen ben ik Dungeon Defenders aan het spelen, dus laat ik maar antwoorden door mijn ideale map voor dat spel te bedenken. Ik speel het liefst met Huntress, een personage dat graag vallen plaatst en van een lange afstand met een kruisboog op orcs schiet. Mijn ultieme map zou dan ook bestaan uit een gigantische toren die me een mooi uitzicht geeft op alle orks die het team belegeren. Om het lastig te maken, zou ik een kronkelige trap maken aan elke zijkant van de toren. Zodat je van elke hoek aangevallen kunt worden. Dungeon Defenders ondersteunt mods en zelfgemaakte mappen, maar ik ben niet handig in dat soort dingen dus laat iemand anders mijn ideale map maar maken.

Populair Nieuws