XGN Doe Mee: Hoe belangrijk zijn graphics voor jou?

Article
zaterdag, 19 maart 2011 om 17:15
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van vorige week bekend.
Vorige week vroegen we wat de nieuwe game van Bungie moet worden. De meesten onder jullie zijn van mening dat het bedrijf gewoon aan een nieuwe shooter moet werken, omdat het daar tenslotte in gespecialiseerd is. Assaultpr0 is dan weer van mening dat het bedrijf in een compleet nieuw genre gaat werken en wist zijn antwoord goed te ondersteunen. Hij is dan ook onze winnaar van vorige week.
Elk jaar horen we uitgevers brullen hoe mooi de graphics van hun games wel niet zijn. Games als Mass Effect en Crysis zijn dan ook inderdaad van een hoog grafisch niveau, maar is dat eigenlijk wel zo belangrijk? Vroeger bestonden games gewoon uit een hoopje pixels die vaag een poppetje moesten voorstellen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Hoe belangrijk zijn graphics voor jou?
Ik bekijk graphics als een erg leuke extra. Alles draait voor mij dan ook om gameplay en sterke gameplay heb je ook nodig om een klassieker te maken. Want enkele de oude games met een ijzersterke gameplay zullen we af en toe nog eens spelen. Graphics worden elk jaar beter dus wat maakt het eigenlijk uit dat je momenteel over de beste beelden beschikt? Ik denk wel dat het verbeteren van gameplay in een opmars is, anders zouden al die spellen van onafhankelijke ontwikkelaars niet zo goed verkopen volgens mij.

Populair Nieuws