XGN Doe Mee: Haal jij de PlayStation Vita in huis?

Article
zaterdag, 11 juni 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee; Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we naar welke E3-conferenties je ging kijken. Ondanks dat de conferentie van Sony plaatsvond om twee uur 's nachts, zijn heel wat onder jullie opgebleven om de PlayStation Vita te aanschouwen. Ook de conferentie van Ubisoft had heel wat XGN'ers op de stream. Misschien omdat deze plaatsvond vlak voor die van Sony, ofwel omdat jullie ook heel benieuwd waren naar Assassin's Creed Revelations. De winnaar van deze week is DaVe295, die gewoon alle pressers heeft bekeken:
Hopelijk heb je wel alle pressers via onze stream op de E3-pagina gevolgd DaVe295!
Wie deze week goed naar het nieuws hier op XGN heeft gekeken, weet precies wat de PlayStation Vita is en wat voor games er voor de nieuwe handheld zullen verschijnen. De handheld kreeg heel wat aandacht van Sony tijdens de persconferentie en de prijs werd meteen al onthuld. Het WiFi-model zal 249 euro kosten en voor de 3G-versie betaal je 299 euro. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Haal jij de PlayStation Vita in huis?
Ik ben erg onder de indruk van de PlayStation Vita mede door de sterke launchgames en de kracht die het apparaat bezit. Het is alweer sinds de allereerste PlayStation dat ik nog eens iets van Sony in huis heb gehaald en daar zal nu vast verandering in komen. Alleen hoop ik wel dat Vita gewoon regiovrij wordt zodat ik hem, transportkosten niet meegerekend, voor zo'n 70 euro goedkoper kan laten importeren uit Amerika. Want als ik ergens pissig van wordt, dan is het wel dat bedrijven de euro gelijk stellen aan de dollar!