XGN Doe Mee: Gamen jullie ook wel eens op de PC?

Article
zaterdag, 26 februari 2011 om 17:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van vorige week bekend.
Vorige week vroegen we of jullie naast gamen ook nog andere hobbies hebben. Uit de antwoorden blijkt dat jullie een erg actieve bende zijn. Sommigen spelen gitaar terwijl anderen dan weer voetballen of boogschieten. l3ulletboy wist zijn passie voor quads en andere voertuigen niet onder stoelen of banken te steken. Hij is dan ook onze winnaar van vorige week.
XGN houdt zich vooral bezig met consoles en handhelds. Dat wil echter niet zeggen dat de PC geen belangrijk medium is om games op te spelen. Talloze spelers verdiepen zich elke dag in spellen als World of Warcraft, Civilization V of De Sims 3. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Gamen jullie ook wel eens op de PC?
Vroeger, toen ik ongeveer zeven jaar oud was, speelde ik de hele tijd games op de PC van mijn vader. Commander Keen zal slechts bij weinig mensen een belletje doen rinkelen, maar ik heb toen zowat elk spelletje van die franchise uitgespeeld en verdomme wat was ik trots. Tegenwoordig kijk ik altijd rond op Steam of er geen mooie kortingen zijn. Mijn laatste Steam aankoop is Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic.