XGN Doe Mee: Ga jij naar Firstlook?

Article
zaterdag, 24 september 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie wel eens in het openbaar gamen. Zoals verwacht spelen mensen weleens op hun 3DS of PSP in de trein. Sommigen gaan zelfs zover dat ze hun laptop openklappen en daarop gaan gamen als ze ergens verveeld aan het wachten zijn. Anderen hebben dan weer geen handheld en gebruiken hun mobieltje. Winnaar van vorige week is B--T--B-8, die nooit lange reizen ondergaat zonder zijn trouwe PSP. Hij is onze winnaar dankzij onderstaande woorden:
Op 1 en 2 oktober is het weer zover, dan opent de grootste gamebeurs van het land de deuren. Boothbabes, de nieuwste games, boothbabes, goodies en boothbabes, wat wil een gamer nog meer? Ook wij zullen aanwezig zijn op onder andere de stand van Ubisoft, waar je tegen ons op het V.I.P. podium een potje Assassin's Creed Revelations of Rayman Origins kunt spelen. Maar dat wij naar Firstlook gaan, wisten jullie al. Onze vraag van deze week is dan ook: Gaan jullie naar Firstlook? Had ik trouwens al gezegd dat er boothbabes zullen zijn?
Ik ben dit jaar al niet naar de Gamescom kunnen gaan en dus wil ik wel eens een kijkje nemen naar verschillende games op de Firstlook. Mass Effect 3 en The Darkness II staan bovenaan mijn lijstje, verder zie ik nog wel wat er staat. Aangezien ik uit België kom, is het voor mij steeds een hele reis maar dat heb ik er graag voor over. Zo zie ik de andere redactieleden nog eens en het is toch stiekem elke keer weer leuk om te zien dat een gamebeurs geen verzameling van bebrilde, puisterige en associale mensen oplevert.

Populair Nieuws