XGN Doe Mee: Early Access games: doen of beter wachten tot de game af is?

Article
zaterdag, 01 februari 2014 om 15:00
xgn google image

Zaterdag, we zitten in het weekend. Het weekend betekent dat je even tijd hebt om achterover te hangen. Even werk en school loslaten. Maar, misschien willen je hersens toch wat uitdaging. Vandaar dat XGN weer een fijne vraag voor je heeft.
Vorige week werd er een lastige vraag gesteld en dat hebben we geweten. Wat doe jij als bestuurslid in een MMORPG? Er kwamen niet veel reacties, maar degene die het beste is was toch echt deze van Trysforce:
Het was ook inderdaad het weekje wel voor Nintendo, dus daar heeft Trysforce groot gelijk in. Het Japanse gamebedrijf kan wel een oppepper gebruiken. Je zou je kunnen afvragen of een Pokemon MMO Wii U een groeispurt kan geven, maar Trysforce lijkt in ieder geval het beste met Nintendo voor te hebben en dat is fijn om te zien in deze donkere dagen voor het bedrijf.
Jigglypuff Pokemon
Hoe gaaf zou het zijn om een grote online game te hebben waarin iedereen op Pokemon kan jagen? Zou waarschijnlijk erg goed werken, dus het is zeker een goed idee van Trysforce. Wie weet wat er allemaal ondertussen al gemaakt wordt in dat genre bij Nintendo, misschien worden we nog verrast op E3. Een Meowth in het nauw maakt immers rare sprongen…

Nieuwe stelling van de week

De nieuwe vraag gaat niet over Nintendo, maar over Early Access games. Je weet wel, ontwikkelaars die zo enthousiast zijn over hun product, dat ze sommige gamers de kans geven de game vervroegd te spelen. Vaak zitten er dan natuurlijk nog wel wat fouten in, maar de ontwikkelaars zeggen wel meer te luisteren naar hun community bij het ontwikkelproces omdat die community al vroeg bij de game wordt betrokken. Aan de andere kant; wil je een game spelen die onaf is? Wil je daar wel voor betalen? Wij zijn benieuwd wat jouw visie is, vandaar de vraag voor volgende week:
Early Access games: doen of beter wachten tot de game af is?
Klim in je toetsenbord en reageer hieronder. Misschien is het volgende week wel jouw reactie die uitverkoren wordt. Fijn weekend nog!